Hart van De Meern

In verkoop

Groen wonen in het uniek gelegen plan Hart van De Meern... Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Hart van De Meern

Hier worden 57 eengezinswoningen en 11 appartementen gerealiseerd. En iedere woning is net even anders. De oppervlakte en oriëntatie van de tuin of het balkon, de woninggrootte, het uitzicht; de variatie is groot. Voor ieder wat wils.

Hart van De Meern; de naam van het plan is bewust gekozen. Het plan ligt immers in het oude hart van het dorp; naast de kerk en het water van de Leidse Rijn. Het plan vult een plek in die lang leeg is geweest. Een logische plek om te wonen. Met een dorps gevoel en alle kwaliteiten als voorzieningen, openbaar vervoer, bereikbaarheid, speelvoorzieningen, water en groen. De kinderen kunnen veilig buitenspelen. Er is veel privacy. De straatjes in het plangebied zijn alleen voor bestemmingsverkeer en met de fiets en te voet kun je alle kanten op.
Met andere woorden: zoals je het van een dorp verwacht waar je fijn kunt wonen.

In Hart van De Meern zijn er verschillende woongebiedjes. Zo is er een plek aan het water, maar bijvoorbeeld ook een plek aan het park. Ieder gebiedje is net even anders en dat maakt wonen in Hart van De Meern zo bijzonder.
Je kunt wonen aan het water, aan het groene plein, aan het park of aan de straat. Elk van deze omgevingen heeft zijn eigen unieke karakter waarbinnen het fijn wonen, (thuis)werken en spelen is.

De aandacht voor het stedenbouwkundig ontwerp wordt doorgezet tot in de architectuur van je woonhuis. Er is veel diversiteit aangebracht in de verschillende woningtypes. De woningen zijn ontworpen in een eigentijdse stijl die teruggrijpt op kenmerken uit de jaren 30 en 60.
De horizontale belijningen, afwisselend gevelmetselwerk in verschillende tinten, verspringingen in goot en nok en de veranda’s aan de voorgevels zorgen voor een afwisselend en fraai gevelbeeld. Alle woningen zijn gasloos, voorzien van zeer goede isolatie, warmtepomp en zonnepanelen.

Locatie
Het plan Hart van De Meern is uniek gelegen in de dorpskern van De Meern, bij de Castellumlaan en Zandweg. De kleinschalige dorpskern met haar Marekerk en ligging aan de Leidsche Rijn staan garant voor een comfortabele en fijne leefomgeving. Vanaf deze plek kunt u te voet gebruikmaken van de vele gemakken die De Meern te bieden heeft. De winkels, warme bakker en ijssalon zijn op loopafstand van uw toekomstige woning. De Meern is zeer goed ontsloten in de richting van Utrecht en omgeving met een HOV-halte om de hoek, de A12 en A2 op 5 minuten rijden.
Lees verder...

Nieuws over Hart van De Meern

06-11-2020

Prachtige appartementen in De Meern

De 11 appartementen in het plan kennen en grote variatie. Hoek- en tussenappartementen, een varierend uitzicht van het kerkplein, de nieuwe wijk en de brug én er zijn balkons maar ook dakterrassen.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Meernbrug
156 m
Bushalte Oranjelaan
383 m
Bushalte Burg Middelweerdbaan
402 m
Bushalte Zuiderbreedte
449 m
Bushalte Boekbinderslaan
452 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Apollo 11
828 m
Jojo
848 m
ZieZaZoe
1.31 km
Montessori Arcade
1.39 km
Het Veldhuis
1.4 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
247 m
Zeeman
247 m
ING Bank
426 m
Kruidvat
504 m
Jumbo
511 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq Apotheek De Meern
127 m
Gezondheidscentrum Leidsche Rijn
1.36 km
Terwijde Apotheek
1.96 km
Julius Gezondheidscentrum Terwijde
1.96 km
Kring-apotheek Vleuten
2.9 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

De Meern

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!