Koopprijs

Van € 540.000 - € 550.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

151 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
180 m2 tot 202 m2
Inhoud
453 m3

Omschrijving

Wonen in Hart van De Meern kan op verschillende manieren.......
Welke past het beste bij jou?

WONEN AAN HET PARK
Deze woningen zijn gesitueerd aan het park. In het park staan bomen en er komen nieuwe speeltoestellen voor de kinderen. Voor de woningen wordt een voetpad aangelegd. Hier is het rustig wonen.

WONEN AAN HET WATER
Water in combinatie met groen; dat is Wonen aan het water. Rustig wonen met vrij en ruim uitzicht. In dit gebiedje worden hoekwoningen en tussenwoningen gebouwd.

WONEN AAN HET PLEINTJE
De woningen in dit gebiedje zijn gelegen aan het centrale pleintje in het plan. Het pleintje is een groentje met speeltoestellen en bomen. Er worden hier zowel tussenwoningen als hoekwoningen als een vrijstaande woning gerealiseerd.

WONEN IN HET HART
Deze woningen zijn gelegen in het hart van het plan. Sommige van deze woningen hebben een veranda. Je kunt kiezen uit een tweekapper, tussenwoningen en hoekwoningen.

WONEN AAN DE LAAN
Wonen aan de laan is wonen aan de Castellumlaan, met uitzicht op de kerk, midden in de kern van De Meern. Midden in het dorpse leven. Hier komen hoekwoningen, tussenwoningen en appartementen.

Kijk maar eens rustig op de projectwebsite en kom meer hierover te weten!

Lees verder...

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Hart van de Meern - Twee-onder-een-kapwoningen in het project Hart van De Meern

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!