Havenmeester

Alphen aan den Rijn

Toekomstig

Wonen in een modern en energiezuinig nieuwbouwappartement op een toplocatie in Alphen aan den Rijn?

Eind 2024 start de verhuur voor de 63 huurwoningen in de Havenmeester, een gloednieuw complex in de Baronie in Alphen aan den Rijn. Dat betekent thuiskomen in een heerlijke woning, midden in een prachtige bruisende omgeving. Kom jij ook huren in Havenmeester?

De Havenmeester omvat totaal 63 huurappartementen met een grote diversiteit. Zo vindt u hier duurzame huurwoningen voor de starter met een oppervlakte van 30 en 50 m2 tot luxe en sfeervolle appartementen van 83 m2 met een heerlijk balkon op het zuiden. De aangrenzende binnentuin aan
de achterzijde van het gebouw creëert daarbij een bijzonder fijne sfeer en geeft huurders de ruimte om de buren te ontmoeten.

De Baronie en de Rijnhaven zijn uitgegroeid tot het middelpunt van Alphen aan den Rijn waar u naar hartenlust kunt wonen, winkelen en recreëren. De Rijnhaven bestaat uit meerdere mooie projecten, waaronder De Havenmeester en aan de overkant van het water leuke, creatieve startups. De komende jaren zal De Rijnhaven verder ontwikkelen en zich ontplooien tot een steeds mooiere en fijnere plek om te wonen. En niet alleen De Baronie heeft veel te bieden. Het gezellige ‘dorpse’ centrum van Alphen aan den Rijn, met diverse restaurants en cafés, een modern theater en een bioscoop, is vlakbij. Bovendien ligt Alphen aan den Rijn in het Groene Hart, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en varen.

De verhuur start in de tweede helft van 2024. Wij informeren u over de voortgang van de voorbereidingen via de projectwebsite.
Lees verder... Inklappen...

Informatie en verhuur

De Koning Nieuwbouw makelaars Alphen aan den Rijn
Prins Bernhardlaan 3 - H
2404 NB Alphen a/d Rijn

T: 0172- 42 73 05
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Nieuws

De bouw van het mooie project De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn is in volle gang en vordert gestaag. De fundering en de vloeren op de begane grond van de woningen zijn reeds gelegd, wat een belangrijke mijlpaal in de bouwfase markeert.

01 jul. 2024

Vastgoedontwikkeling BV en De Vries en Verburg BV hebben vandaag een belangrijke mijlpaal bereikt met de ondertekening van een contract voor een bouwproject Bij Mink.

31 mei 2024

De verkoop van de 37 koopwoningen in De Opkamer gaat bijna van start. Op dinsdag 4 juni aanstaande ben je tussen 19:00 en 21:00 van harte welkom bij de start verkoop die plaatsvindt bij De Schulenburch in Kamerik.

28 mei 2024

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Eikenlaan
114 m
Bushalte Eikenlaan
129 m
Bushalte De Baronie
325 m
Bushalte De Baronie
339 m
Bushalte Westerhove
363 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Fontein 1
1.6 km
De Verrekijker
1.83 km
OBS De Vroonhoeve
1.84 km
Het Vianova
1.85 km
De Wereldwijzer
1.87 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hoogvliet
204 m
Leenbakker
693 m
Zeeman
693 m
Gamma
938 m
Attent
952 m
icon-winkels

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq Apotheek
1.66 km
Mediq Apotheek Woubrugge
3.7 km
Kring-apotheek Hazerswoude
5.61 km
Kring-apotheek Waterryck
7.5 km
Rijnland Ziekenhuis
7.55 km

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het project Havenmeester

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens