Hart van Bodegraven

Er is nog 1 woning beschikbaar, bouwnummer 2! Er is gekozen voor zes verschillende geveltypen, ieder uitgerust met karakteristieke details die kenmerkend zijn voor de Bodegraafse stijl.

Alles klopt in het Hart van Bodegraven

Hier worden 55 grondgebonden woningen ontwikkeld waarvan 33 koopwoningen, de overige woningen zijn bestemd voor de vrije huursector.

DE BOUW VAN FASE 1 IS BEGONNEN! DIT ZIJN DE BOUWNUMMER 47 TOT EN MET 55.

Wil je energiezuinige nieuwbouw en niet lang wachten voor de oplevering? Maak dan een afspraak en wij vertellen je graag alles over het plan en de woningen! 

Hart van Bodegraven, een nieuw stukje Bodegraven op oude grond. Alles is dichtbij, of het nu de supermarkt is, restaurant of de trein. In het Hart van Bodegraven kun je straks lekker wonen en compleet voorbereid zijn op de toekomst die gaat komen. De woningen worden namelijk uitgevoerd met een warmtepomp waardoor je het comfort hebt van vloerverwarming en in de zomer van vloerkoeling.

Bij het ontwerp van de woningen is bewust rekening gehouden met de Bodegraafse stijl. Kenmerkend metselwerk, hanekammen en andere karakteristieke details maken de woningen tot een eigen stukje nieuw Bodegraven.

De woningen hebben naast een achtertuin met berging ook aan de voorzijde en bijzondere woonbeleving. Aan de voorzijde liggen de woningen namelijk in een groen woonhof, hierdoor wordt het binnen wonen met het buiten wonen en het ontmoeten gecombineerd. Op het bankje voor de deur een lekker bakje koffie of thee drinken wordt meer regel dan uitzondering. En het leuke, de inrichting van deze hoven en zal in nauw overleg met de toekomstige bewoners plaatsvinden!

Ontmoeten, groen, centraal en duurzaam dat is wonen in Hart van Bodegraven. Meer weten over wonen in Hart van Bodegraven? Neem even contact met ons op!
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Verkoopdocumentatie


Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!