Hart van Bodegraven

De bouw is begonnen en er zijn nog woningen beschikbaar! Er is gekozen voor zes verschillende geveltypen, ieder uitgerust met karakteristieke details die kenmerkend zijn voor de Bodegraafse stijl.

Alles klopt in het Hart van Bodegraven

Hier worden 55 grondgebonden woningen ontwikkeld waarvan 33 koopwoningen, de overige woningen zijn bestemd voor de vrije huursector.

De bouw van Blok 5 t/m 10 is begonnen! De start bouw van de overige woningen (bnr 1 t/m 24) zal bij voldoende voorverkoop, waarschijnlijk in december 2019 of januari 2020 aanvangen.

In het Hart van Bodegraven worden verschillende typen woningen gerealiseerd met een woonoppervlak variërend van 118 m2 tot 125 m2. Dit is nog naar wens uit te breiden met een aanbouw aan de woonkamer, aan de achterzijde van de woning.

De verschillende combinaties in metselsteen en kleur geven de gevels een rijke en stijlvolle uitstraling. De woningen hebben een tuin met berging en grenzen aan de voorzijde aan groene hoven. De inrichting van deze hoven en zal in nauw overleg met de toekomstige bewoners plaatsvinden!
De woningen in Hart van Bodegraven worden zeer duurzaam gebouwd. Dankzij de goede isolatie en moderne installaties zijn ze energiezuinig (standaard EPC 0,30) en is geen aardgas nodig. Dat maakt de woningen klaar voor een gasloze toekomst.

Alle woningen krijgen een eigen WKO-installatie (Warmte Koude Opslag) in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Deze klimaatinstallatie verbruikt tot 80 procent minder energie dan een traditionele CV-installatie, dus dat is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!
Daarnaast beschikken alle woningen standaard een aantal pv-panelen (zonnepanelen) op het dak. U kunt ervoor kiezen om het aantal pv-panelen verder uit te breiden om de woning energieneutraal te maken.

Wonen in Hart van Bodegraven is wonen in het centrum van Bodegraven.
Door de ligging van het Hart van Bodegraven dichtbij het centrum, heeft u alle voorzieningen zoals winkels en restaurants op loopafstand. Het station ligt op enkele minuten lopen. Vanaf hier bent u met de intercity in slechts 20 minuten in hartje Utrecht of Leiden. Verder ligt het Hart van Bodegraven op slechts één kilometer van de N11, de verbindingsweg tussen de A4 richting Amsterdam en Leiden en de A12 richting Utrecht.

Ook de rust en schoonheid van het platteland is vlakbij: u loopt of fietst vanuit het Hart van Bodegraven zo de Binnenpolder in waar u kunt genieten van wat de natuur u te bieden heeft.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!