Waterrijk fase 4a Boskoop

Centraal wonen in een landelijke omgeving.

Benieuwd naar de architectuur van Waterrijk Boskoop? Bekijk dan eens de virtual tour, dit staat onderaan bij media.

Midden in het dorp van de ‘heerlijkheid’. Met overal water en slootjes om je heen. In een levendige wijk die al lekker tot bloei is gekomen. En met volop speelplekken voor je kinderen. Jouw woning heeft alles wat je van een modern onderkomen mag verwachten. Je kunt kiezen uit meerdere type woningen. Waar je naar wens een of meerdere opties aan toevoegt.

Rijwoningen
Tuinen aan of nabij het water. De rijwoningen, ontworpen door verschillende architecten, tellen 4 kamers: een huiskamer en drie slaapkamers. Op de tweede verdieping is nog een grote onbenoemde ruimte die je naar eigen wens kunt invullen. Elke rijwoning heeft een (fietsen)berging in de tuin. Een aantal woningen beschikt over een achtertuin met kavelbrede vlonder aan het water en een voortuin met eigen parkeerplaats.

Twee-onder-een-kapwoningen
Je hebt de keuze uit diverse typen twee-onder-een-kapwoningen, ook ontworpen door verschillende architecten. Alle woningen hebben een achtertuin, een zijtuin met parkeerruimte voor twee auto’s en een vrijstaande berging in de tuin. Een carport of een garage zijn voor de meeste woningen als meerwerk optie beschikbaar.

Gasloos wonen
Je komt straks te wonen in een aardgasvrije woning, volledig voorbereid op de toekomst. Dit betekent dat de woning dus niet wordt aangesloten op het gasnet. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot beperkt. Je woning maakt efficiënt gebruik van energie.

Door hoogwaardige isolatie van de gevel, het dak, de begane grondvloer en isolatieglas in de kozijnen, wordt het energieverbruik van je woning beperkt en voldoet deze aan een Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,4. Een grondwarmtepomp en boiler voorzien je woning straks van warmte. De ventilatie binnen in de woning wordt geregeld door een WTW-installatie, dit om zorg te dragen dat het comfort binnen de woning zo optimaal mogelijk is.

Duurzaamheid
Duurzaamheid heeft vele facetten. Het gaat niet alleen om het milieu en het klimaat, maar ook om klantgerichtheid, kwaliteit, veiligheid en zorg voor medewerkers. Al deze aspecten maken dan ook deel uit van het gevoerde duurzaamheidsbeleid, dat is voorzien van de benodigde keurmerken. Een duurzaam gebouwde woning heeft als resultaat een woning waarin de klant zich prettig en veilig voelt, die veranderbaar is naar nieuwe wensen en die zo min mogelijk energie verbruikt.

- Alle houtsoorten zijn voorzien van een duurzaamheidslabel zoals het FSC-keurmerk of het PEFC-keurmerk.
- De binnenwanden zijn van natuurgipsblokken;
- De trappen worden in vurenhout uitgevoerd;
- Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van vernieuwbare grondstoffen of recyclebare materialen;
- Er worden oplosmiddelarme verfsystemen toegepast;
- De kranen in toilet- en badruimte zijn voorzien van waterbesparende perlators;
- De closetcombinatie heeft een waterbesparend reservoir en een spoelonderbreking.

Je huis extra milieuvriendelijk maken? Dan kun je optioneel zonnepanelen laten toevoegen.
Lees verder...

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!