Hart van De Meern

Binnenkort in verkoop

BINNENKORT IN VERKOOP!

Hart van De Meern

Heerlijk wonen in het hart van De Meern!

Hart van De Meern is uniek gelegen in de dorpskern van De Meern, bij de Castellumlaan en Zandweg. De kleinschalige dorpskern en ligging aan de Leidsche Rijn staan garant voor een comfortabele en fijne leefomgeving. De winkels, warme bakker en ijssalon zijn op loopafstand van jouw toekomstige woning.

Kijk ook op de projectwebsite www.woneninhartvandemeern.nl, meld je aan en wij houden je op de hoogte.

Planning:
Naar verwachting gaat het project begin vierde kwartaal 2019 in de verkoop.

Het plan is met aandacht ontworpen. Het stedenbouwkundig plan is met 57 eengezinswoningen en 11 appartementen kleinschalig, met veel ruimte voor groen en materiaalgebruik. In het plangebied zijn verschillende omgevingen ondergebracht met elk een eigen karakter. Je kunt wonen aan het water, aan het groene plein, aan het park of aan de straat. Elk van deze omgevingen heeft zijn eigen unieke karakter waarbinnen het fijn wonen, (thuis)werken en spelen is.

De aandacht voor het stedenbouwkundig ontwerp wordt doorgezet tot in de architectuur van jouw woonhuis. Er is veel diversiteit aangebracht in de verschillende woningtypes. Er is een zeer uitgebreid aanbod van types, zo is er voor elk wat wils. De woningen zijn ontworpen in een eigentijdse stijl die teruggrijpt op kenmerken uit de jaren 30 en 60. De horizontale belijningen, afwisselend gevelmetselwerk in verschillende tinten, verspringingen in goot en nok en de veranda’s aan de voorgevels zorgen voor een afwisselend en fraai gevelbeeld. Alle woningen zijn gasloos, voorzien van zeer goede isolatie, warmtepomp en zonnepanelen.
Lees verder...

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!