Bouwnummer 10

Geschakeld wonen

Geschakeld wonen - Bouwnummer 10

2332 KL LEIDEN

156 m2 woonoppervlakte 137 m2 perceeloppervlakte 4 slaapkamers

€ 725.840 vrij op naam Verkocht

Wat zijn mijn woonlasten?

Omschrijving

Robijnhof, een heerlijke plek om te wonen

De bouwnummers 9 tot en met 11 vormen samen een drie onder een kap woning. De woningen 9 en 11 zijn halfvrijstaande woningen met een aangebouwde garage. De indeling van de woningen is hetzelfde als de woningen van het type twee onder een kap met garage.
Bouwnummer 9 kenmerkt zich door de grote zijtuin naast de woning.

Bouwnummer 10 is het ruime herenhuis. De toekomstige bewoners van deze woning parkeren straks op een van de openbare parkeerplaatsen achter de woning in het hofje.

Robijnhof is gelegen in de woonwijk Hoge Mors in Leiden en ligt als een soort schiereiland in de bocht van de Oude Rijn, vlak bij het centrum van Leiden.
Robijnhof is een ideale plek voor mensen die willen genieten van de stadse centrumvoorzieningen van Leiden maar ook graag in de luwte van de Leidse binnenstad willen wonen in een ruim opgezette groene en veilige wijk.

Een ideale plek voor gezinnen of meer persoonshuishoudens die op zoek zijn naar modern, energiezuinig en vooral veel wooncomfort.

Intiem hof van luxueuze tweekappers
De 15 gezinswoningen markeren de rand van Robijnhof en vormen samen een eigen intiem hofje. De gebruikte materialen, zichtlijnen, hoogtevariatie zorgen dat het hof enerzijds een eenheid is met naast gelegen nieuwbouw van Robijnhof. Anderzijds zorgen fraaie details in metselwerk voor een gezonde spanning met de omliggende nieuwbouw. De meeste woningen hebben aan de voorzijde een plantsoen. De achtertuinen grenzen aan het groene hof.

Robijnhof biedt veel gemak en comfort
Robijnhof omvat 12 twee onder één kapwoningen en 3 woningen onder een dak (driekapper).
Iedere woning is zeer ruim bemeten met een woonoppervlakte van tenminste 156 m2 tot maar liefst 172 m2 voor de grootste twee onder één kapwoningen. Middels een uitbouw is het mogelijk om de oppervlakte nog met circa 15 tot 20 m2 uit te breiden. De woningen hebben standaard vier slaapkamers en een hobby of kantoorruimte. Deze extra kamers komen goed van pas als u graag ongestoord thuis wilt werken.

Naast een tuin heeft u tevens een terras van circa 20 m2 op de topverdieping. Een plus die vooral ideaal is in het voorjaar of najaar als de zon wat lager staat. Hierdoor geniet u maximaal van zonnestralen gedurende het gehele jaar door.

Parkeren kan natuurlijk op eigen terrein. De tweekappers aan de straat hebben een eigen oprit en ruime garage. De tweekappers aan het plantsoen hebben achter de tuin een zogenaamde pergola carport die ruimte biedt aan twee auto’s en een fietsenberging. Als u thuis komt rijdt u dus uw auto zo onder de pergola en steekt de stekker van uw auto in uw eigen laadpaal als u een EV rijdt.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

De Koning makelaars
Haven 7
3441 AS Woerden

T: 0348-488005
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden

T: 071 - 516 8088
E: nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs € 725.840 vrij op naam
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Nieuwbouw
Type woonhuis Herenhuis
Woningsoort Tussenwoning
Woonhuis kwaliteit Luxe
Bouwjaar 2022
Type dak Plat dak bedekt met Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 156 m2
Perceel oppervlakte 137 m2
Inhoud 470 m3

Indeling

Voorzieningen Zonnepanelen

Energie

Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water Stadsverwarming
Voorzieningen Zonnepanelen

Buitenruimte

Locatie Aan rustige weg en In woonwijk

Berging

Parkeren

Meer kenmerken... Inklappen...

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens