Weypoortsche Reede, Nieuwerbrug aan den Rijn

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Weypoortsche Reede

Aan de Weijpoort te Nieuwerbrug aan den Rijn wordt, in een prachtige groene omgeving en met een ligging aan de Oude Rijn, een onderscheidend woongebied met duurzame woningen ontwikkeld. De 15 woonkavels van de Weypoortsche Reede zijn gesitueerd aan twee scheggen en een hofje.

Je krijgt de kans om opdracht te geven tot de bouw van een vrijstaande- of 2-onder-1-kapwoning naar wens in dit unieke woongebied. Een eigen ligplaats voor een sloep in de haven van Weypoortsche Reede is inbegrepen bij de kavel. Rust, vrijheid, water en groen… Weypoortsche Reede biedt je een heerlijke woonomgeving op een van de mooiste plaatsen in het Groene Hart.

JOUW DROOMWONING OP DIT PLEKJE
Voor de vrijstaande- en 2-onder-1-kapwoningen worden kavelpaspoorten uitgegeven. Daarin staat beschreven wat er op de kavels gebouwd mag worden. Projectarchitect Ben Kraan heeft ter indicatie al een aantal schetsontwerpen gemaakt die aan de regelgeving voldoen. Na de aankoop van een kavel kun je dan ook meteen met de architect -Ben Kraan- aan de slag. Hij weet als geen ander jouw woonwensen te vertalen naar een prachtig ontwerp.

UNIEKE WOONBELEVING
De ligging van het plan is bijzonder: langs het Jaagpad aan de Oude Rijn en middenin het groen. Met het verkavelings- en inrichtingsontwerp tilt landschapsarchitect Imoss wonen aan het water naar een hoger plan.

De woningen zijn gesitueerd aan een hofje en twee zgn. scheggen (dat zijn groene doorzichten) richting de Oude Rijn. De locatie wordt in een parkachtige sfeer gebracht met mooie lantaarns, (fruit)bomen, hagen als erfafscheidingen, een klimboom, grasveldjes en een heuse BBQ-plaats.

In de haven van Weypoortsche Reede beschik je over een eigen ligplaats voor een sloep. Dat is echt uniek voor de omgeving, want zo’n eigen ligplaats wordt nagenoeg niet meer uitgegeven. Tijdens een zonnige dag vaar je naar Leiden, Amsterdam of dichterbij: Woerden. Op de fiets de omgeving verkennen en genieten van de natuur? Het kan hier allemaal. En dan te bedenken dat je met de auto binnen 10 minuten op de A12 bent. Door de centrale ligging van het plan ben je in een mum van tijd in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!