Weypoortsche Reede

Aan de Weijpoort te Nieuwerbrug aan den Rijn wordt, in een prachtige groene omgeving en met een ligging aan de Oude Rijn, een onderscheidend woongebied met duurzame woningen ontwikkeld. De 14 woonkavels van de Weypoortsche Reede zijn gesitueerd aan twee scheggen en een hofje.

De Oude Rijn, waar de locatie aan is gelegen, biedt de mogelijkheid om ook via het water erop uit te gaan. Via de Oude Rijn kan naar omliggende plaatsen als Woerden, Alphen, Nieuwkoop en Leiden worden gevaren, maar ook is Amsterdam of het IJsselmeer te bereiken met de boot vanuit de Oude Rijn.

De huidige bedrijfsactiviteiten op de locatie zijn stop gezet en de bedrijfsopstallen zijn gesloopt.
Nu is het zaak om alles op te ruimen en de grond geschikt te maken voor woningbouw en daarna bouwrijp maken.

Dit alles inclusief de aanleg van de haven en de toekomstige wegen moet klaar zijn nog in 2019.

Het inrichtingsplan is in ontwikkeling en de contouren van de woninglocatie en kavels ziet u op de site. De verkaveling is voor een aantal kavels nog niet definitief, dat is een kwestie van enkele weken en dan hopen wij de laatste kavels ook er goed in te hebben staan.

Wij starten met de verkoop van kavels waarbij aan geïnteresseerden een kavelpaspoort verstrekken en dan kunnen geïnteresseerden aan de slag om hun droomhuis te ontwikkelen.

Voor het project hebben wij een architect geselecteerd, architectenbureau Ben Kraan uit Bodegraven.

Ziet u zichzelf wonen aan de Rijn in een natuurlijke omgeving?
Bij interesse; als u dat nog niet gedaan hebt kunt u uw interesse nu via de site bekend maken bij ons en gaan wij met u in gesprek.

Wilt u op de hoogte blijven schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!