Levels in Leidsche Rijn Centrum!

Een energiezuinigheid die nog niet vertoond is in Utrecht! Met je eigen woning bijdragen aan een schoner milieu. Dan hebben we het niet over het verbruik, maar over opwekking van energie. Bijv. met je eigen woning je eigen elektrische auto opladen.

In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn wordt Levels ontwikkeld. Een uniek plan met herenhuizen en appartementen in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen, een schitterende binnentuin, een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat en nog veel meer!

Bij de ontwikkeling hebben we ons zelf voor de uitdaging gezet om energie te combineren met uniek. Want naast een duurzaam plan wat een mooie term is voor energiezuinig, zijn we voor jou als woningzoeker nog een hele stap verder gegaan. Wat als je met je eigen woning kan bijdragen aan een schoner milieu? Dan hebben we het niet over het verbruik, maar over opwekking van energie. Bijvoorbeeld met je eigen woning voor je eigen elektrische auto of fiets de stroom opladen. In de binnentuinen zorgen dat het altijd aangenaam is en rustig en dat er altijd WIFI is in de binnentuin. Samen gebruik maken van deelauto's en deelfietsen zodat niet de hele tijd er auto's in de parkeergarage staan voor niets.

Dit in combinatie met een bijzonder ontwerp door drie verschillende architecten maakt de samensmelting van energie en uniek tot Levels! Wellicht overbodig om te melden als je bovenstaande gelezen hebt, maar elke woning beschikt over een privé buitenruimte aan een hoogwaardig gezonde binnentuin, een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en is gebruik van de elektrische deelauto's en fietsen inclusief. Daarnaast zijn de woningen gasloos, worden niet aangesloten op stadsverwarming en hebben een energiezuinigheid die nog niet vertoond is in Utrecht!

Interesse?
Meldt je aan als belangstellende en we houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Lees verder...

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!