Levels, Utrecht

In verkoop

Wonen in een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat? Dat kan!

Levels

Levels bestaat uit drie afzonderlijke gevarieerde woonblokken met een divers aanbod van appartementen en grondgebonden woonhuizen. De hoofdmoot in het plan wordt gevormd door twee carré-vormige bouwvolumes met in totaal 65 woningen, waarvan 6 appartementen en 59 eengezinswoningen.

In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn wordt Levels ontwikkeld. Een uniek plan met herenhuizen en appartementen in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen, een schitterende binnentuin, een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat en nog veel meer!

Zie ook hier de nieuwe 3d tour van de binnentuin, en laat je inspireren!

De inschrijving is gesloten. Informeer bij de makelaar naar de beschikbare bouwnummers.

--------------------------------------------------------------------------------

SITUATIE
Levels bestaat uit drie afzonderlijke gevarieerde woonblokken met een divers aanbod van appartementen en grondgebonden woonhuizen.
De hoofdmoot in het plan wordt gevormd door twee carré-vormige bouwvolumes met in totaal 65 woningen, waarvan 6 appartementen en 59 eengezinswoningen.

De appartementen (beneden-boven woningen) zijn opgenomen in het blok op de hoek van de Chisinaustraat (bouwnummer 18 en 19) en de Laan van Moskou (bouwnummer 42 t/m 49). De appartementen zijn ruim van opzet, variërend in woonoppervlakte van 112 t/m 147m2 en voorzien van minimaal 4 kamers. De meeste appartementen zijn daardoor groot genoeg voor een gezin. In de plint is ruimte gehouden voor een atelier of kantoor aan huis en toekomstige deelfietsen.

De appartementen grenzen met de buitenruimte aan de gemeenschappelijke binnentuin en hebben prachtig uitzicht over onder andere de Oude Vleutenseweg en groene ruimte met aangrenzend het Amsterdam-Rijnkanaal.

HET ULTIEME WONEN
Door de zeer grote variëteit aan woningtypen en grootte is er voor ieder wat wils en is er haast geen woning gelijk binnen het plan. De woningen spelen in op de groeiende behoefte aan flexibel en meervoudig ruimtegebruik.

Alle woningen zijn tegen en over de parkeergarage gebouwd. Dit betekent dat er op de begane grond een beperkt woonoppervlak is, gericht op de straat. Deze ruimte is flexibel te gebruiken en kan worden ingericht als een hoge woonhal die vooral overdag gebruikt kan worden als zit- en eetkamer, maar ook als werkruimte aan huis. De begane grond wordt in veel woningen direct verbonden met een hoger gelegen niveau dat grenst aan het terras op de parkeergarage. Dit niveau varieert van 1,5 meter tot 3 meter boven de straat. Op dit terrasniveau bevindt zich in veel woningen de keuken met een directe toegang naar het terras en de tuin. Elke woning heeft de beschikking over een eigen privé-parkeerplaats in de parkeerkelder of op eigen terrein.

Bijzonder is dat een aantal woningen op het derde niveau (op 4,5 tot 6 meter boven straatniveau) nog een deel van de woonkamer heeft. Dit is een ruimte die zich uitstekend leent om ´s avonds lekker een film te kijken of een boek te lezen, maar deze kamer kan ook heel goed als extra slaapkamer worden ingericht.

HOOGWAARDIGE ARCHITECTUUR
Leidsche Rijn Centrum-Oost vormt het jongste planonderdeel van het kort geleden opgestarte Leidsche Rijn Centrum. De architectenbureaus FARO, Hilberinkbosch en op ten Noort Blijdestein hebben het plan voor Levels ontworpen. Alle drie gerespecteerde bureaus, met elk hun eigen kenmerken, invalshoeken en visies. Alle drie ook bekendstaand als gerenommeerde stadsontwerpers.

Inspiratie voor vorm en bouwstijl werd gezocht en gevonden in zowel binnen- als buitenland. Zo stonden enkele wijken in het Amerikaanse Boston model voor de gewenste industriële associaties. De hoge raampartijen met slanke roeden zijn daarvan een voorbeeld.
In Levels vind je een architectonische allure die je in hedendaagse nieuwbouw niet vaak meer ziet.

DUURZAAMHEID EN CIRCULARITEIT
De energie behoefte voor woningen en voorzieningen in Levels zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen.

Een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Stadsverwarming wordt hierdoor overbodig. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie zodat de woning op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

De duurzaamheidswaarden van de woningen steken ver uit boven de gestelde eisen uit het Bouwbesluit. Dit houdt in dat de woningen uiteindelijk meer energie zullen opleveren dan dat zij verbruiken. De woningen worden energieleverend en uitgevoerd, incl. 10 jaar energie-garantie. Tevens kan deze duurzame energie worden opgezet naar ca. 10.000 á 15.000 elektrische autokilometers per jaar.
In het nieuwbouwproject LEVELS ligt de lat met betrekking tot duurzaamheid en circulariteit hoog. Daarom wordt er nauwkeurig in kaart gebracht welke materialen worden gebruikt en hoe ze zijn verwerkt, resulterende in een materialenpaspoort. Het materialenpaspoort wordt opgesteld met zoveel mogelijk grondstoffen die 100% recyclebaar zijn en dus in de verre toekomst opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

In Levels ben je klaar voor de toekomst!

KLIMAAT NEUTRALE KILOMETERS
Een slim systeem van PV-panelen zorgt ervoor dat er meer energie wordt geleverd dan dat er wordt verbruikt. Deze energie kan dan eventueel weer gebruikt worden om de laadpalen in de garage te voorzien van energie. De Smart Solar Charging laadpalen, elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen worden door LomboXnet geleverd en beheerd.

Door de overcapaciteit die door de PV-panelen wordt opgewekt wordt de mogelijkheid geboden om gemiddeld 10.000 tot 15.000 klimaat neutrale kilometers per huishouden per jaar te rijden met uw huidige of toekomstige elektrische auto.

Het abonnement voor de elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen wordt de eerste drie jaar betaald door Janssen de Jong Projectontwikkeling. Daarnaast en in de toekomst bepalen kopers afhankelijk van het gewenste gebruik zelf of ze het abonnement willen uitbreiden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik zal het aantal elektrische deelauto’s en/of -fietsen worden uitgebreid door We Drive Solar.

Met de deelauto’s kunnen de bewoners van LEVELS gebruik maken van deze elektrische kilometers. Hiermee zetten wij alvast een stap vooruit in de tijd. Een stap in de toekomst, waarin, naar verwachting, volledig elektrisch rijden de norm is.

HEALTY URBAN LIVING
Lang, gezond, vitaal, sociaal en zelfstandig samenleven, in schone, veilige, prettige, duurzame en economisch welvarende steden! Een uitspraak van Ministerie van infrastructuur en Milieu.
Een gezonde stad is een leefomgeving waar de druk op milieu en gezondheid zo laag mogelijk is, die als prettig wordt ervaren en uitnodigt tot gezond gedrag.

In Nieuw Oost komen architectuur en Healthy Urban Living samen. Waar het in de binnentuinen draait om natuur en sociale contacten, gaat het bij de buitengevels om stedelijke allure. In de binnentuin staan bomen, (eetbare) planten, permeabele paden, speeltoestellen en er is in het midden genoeg ruimte voor een BBQ met alle buren.
Lees verder...

Nieuws over Levels

Klaar voor de Start… | Levels, Utrecht

De eerste verkopen zijn inmiddels een feit. Tevens is de omgevingsvergunning verkregen voor de realisatie van alle woningen en worden de bouwvelden door de gemeente gereed gemaakt voor de start van de bouw. Medio dit jaar verwachten we ook echt te kunnen gaan starten.

Lees verder

15 redenen om te kiezen voor Levels

In het centrum van Leidsche Rijn wordt Levels ontwikkeld. Een uniek plan met herenhuizen en appartementen, een schitterende binnentuin en nog veel meer! Wij geven je 15 redenen om te kiezen voor een woning in Levels.

Lees verder

Start verkoop Levels gemist, er zijn nog inloop middagen

Dinsdag- en woensdagavond 17 en 18 september is gestart met de verkoop van Levels! We hebben in de relaxte sfeer van SOIA veel belangstellenden mogen verwelkomen

Lees verder

Woningtypes in Levels

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Vredenburg Leidsche Rijn
82 m
Bushalte Thoriumweg
641 m
Treinstation Utrecht Leidsche Rijn
719 m
Bushalte Hoeveweg
730 m
Bushalte Madridstraat
740 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Blauwe orka
489 m
Thomas a Kempisleerhuis
820 m
Kinderdagverblyf Aspelin
970 m
Chr. Jenaplanschool "De Brug"
1.45 km
Jan Nieuwenhuyzenschool
1.5 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
595 m
Kruidvat
768 m
Zeeman
958 m
T-Mobile
958 m
Etos
1.3 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Boutens
978 m
Gezondheidscentrum Oog in Al
1.36 km
Apotheek Deli-Bergema
1.57 km
Lombok Apotheek
1.61 km
Huisartsenpraktijk Elinkwijk
1.62 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

De Meern

Levels

Is een ontwikkeling van:

Janssen de Jong Projectontwikkeling

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!