Bouwnummer 27

West

West - Bouwnummer 27

4132 VIANEN

131 m2 woonoppervlakte 3 slaapkamers

€ 632.500 vrij op naam Verkocht

Wat zijn mijn woonlasten?

Omschrijving

Hier wil je niet meer weg! Altijd een prachtig uitzicht, een unieke kans en hier voelt vrije tijd als vakantie!
Zomaar een aantal uitspraken welke van toepassing zijn op de mooie appartementen op Kop Noord op het Sluiseiland!

VERKOOP GESTART EN AANMELDEN ALS BELANGSTELLENDE IS NOG MOGELIJK.
VRAAG NAAR DE BESCHIKBAARHEID.

Uitzicht over de oude rijke vesting van Vianen, de uiterwaarden en genieten van de avondzon? Dan zijn de appartementen type West het helemaal. Het beste van nieuwbouw, gecombineerd alle kwaliteiten van het Sluiseiland geven deze appartementen net dat beetje extra’s waardoor je je straks helemaal thuis voelt op het Sluiseiland!

De appartementen aan de westzijde variëren van 82m² tot 148m² en bieden alles wat je als bewoner van het Sluiseiland wilt ervaren.

Op Sluiseiland ben je verzekerd van optimaal woongenot. Rust, ruimte, water, groen. Hier ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. Dat gevoel deel je met de andere eilanders. Natuurlijk maak je hier als vanzelf een praatje, drink je een kop koffie en vier je verjaardagen en feestdagen met elkaar. In het weekend neem je samen de gebeurtenissen van de week door. Onder het genot van een borrel. Leven op het eiland biedt je een veilige, ongedwongen en sociale leefomgeving.

Een betere leefomgeving dan Sluiseiland kun jij je niet wensen. Of je nu uit een grote stad of uit een klein dorp komt, het eilandgevoel overvalt je meteen. Het vele groen, de rust en ruimte, de dagelijkse reuring van de passantenhaven aan de zuidkant van het eiland, de kenmerkende trappetjes en gezellige terrasjes creëren het eilandgevoel vanzelf. En zelfs de bruggen zijn bijzonder. Zo is de karakteristieke ophaalbrug met katrollen een knipoog naar vroegere tijden. En reikt de Mozesbrug van het eiland naar de stad. Zo loop je eenvoudig ‘door het water’ naar het hart van Vianen. De horecagelegenheid die we in de komende jaren op het eiland realiseren, wordt hét ontmoetingspunt voor jou en de andere bewoners.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

De Koning Nieuwbouw makelaars Houten
Onderdoor 3
3995 DW Houten

T: 030-3079020
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs € 632.500 vrij op naam
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Nieuwbouw
Type appartement Portiekflat
Appartement kenmerken Appartement
Bouwjaar 2022

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 131 m2
Inhoud 393 m3

Indeling

Aantal verdiepingen appartementgebouw 1
Open portiek No

Energie

Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Gedeeltelijk dubbelglas, Voorzetramen, Volledig geïsoleerd, Geen spouw, Eco-bouw, Geen isolatie, Grotendeels dubbel glas, Driedubbel glas, Kierdichting en HR-glas
Verwarming Warmtepomp

Buitenruimte

Berging

Parkeren

Soort parkeergelegenheid Parkeergarage met 1 plaats
Meer kenmerken... Inklappen...

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens