Aantal woningen

7

Woningsoort

Vrijstaand

Omschrijving

Na de verkoop van de twee kavels aan de Europaweg komen er zeven kavels aan de Heumenseboslaan en de Vikingrijn in verkoop.

De dauw komt van de velden en de bloemen laten langzaam hun kleuren zien aan de wereld. Het is heerlijk om even de gedachten te laten gaan tijdens een ochtendwandeling of een ontspannen hardlooprondje door Het Lint. Na het ontbijt even met de kinderen naar de bosspeeltuin en zelf zit je te genieten van een cappuccino op het terras van Anafora. Vanaf het terras van Anafora zie je nog net jullie nieuwe woning. Een tijdje geleden was de aannemer nog de laatste klusjes aan het doen om jullie woning helemaal tiptop te maken. Dat zo’n kans voorbij zou komen, had je een tijdje geleden niet durven dromen!

Het is goed mogelijk dat de kavels aan veel van je wensen gaan voldoen. Vink je even mee of jouw wensen op onderstaande lijstje staan?

- het Maximapark binnen handbereik
- parkeerplaatsen op eigen terrein
- bioscoop en Leidsche Rijn Centrum binnen 10 minuten
- winkelcentra binnen 3 minuten
- treinstation binnen 5 minuten
- Amsterdam binnen 20 minuten
- Den Haag en Rotterdam binnen 35 minuten
- binnen 10 minuten sta je in Utrecht centrum
- diverse restaurants en bierbrouwerij Maximus binnen 5 minuten

Als je overal vinkjes bij gezet hebt, kun je beginnen met het noteren van je woonwensen welke je graag terug ziet komen in jouw nieuwe woning. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van dit project en we houden je op de hoogte!

In januari was de verwachting dat de kavels in het tweede kwartaal van dit jaar in verkoop zouden komen. Ondertussen is er bericht vanuit de gemeente, dat de bestemmingsplanprocedure meer tijd in beslag gaat nemen. De verwachting is dat dit zo’n 6 tot 9 maanden gaat duren. Hierdoor is het niet zeker of de kavels dit jaar nog in verkoop komen. Zodra er een nieuwe planning bekend is, laten wij dit uiteraard weten. Heb jij je al ingeschreven als geïnteresseerde voor dit specifieke project? Dan ontvang je automatisch bericht over nieuwe ontwikkelingen.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopinformatie kavels aan het Maximapark


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Kavels in het project Wonen aan het Maximapark

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!