De 7Gevels

WOERDEN

Volledig verkocht

Van € 152.500 tot € 475.000
De bouw gestart! Wilt u ook wonen in het centrum van Woerden op loopafstand van de winkels en het NS-station en met uit zicht op het Exercitieveld, informeer dan naar de beschikbaarheid van de appartementen en de woningen. Opleveringsindicatie 1e kwartaal 2015.

Kom wonen in De 7 Gevels en druk je stempel op het centrum ...
Een twee-kamerappartement of een vier-kamerappartement? Heb je liever een herenhuis of misschien zelfs wel een penthouse op het oog? Aan jou de keus. In totaal zijn er 42 appartementen en 9 woningen.

Het mooiste van alles is misschien nog wel dat de woningen in De 7Gevels, ook al liggen zij in het stadscentrum, over een geheel vrij uitzicht beschikken! Vanuit de woning of het appartement kijk je op het water en de groene oevers van de Singel, het Plantsoen en het achterliggende voormalige exercitieveld.

De 7Gevels ligt in Woerden-Centrum aan het Plantsoen. Zelfs de meest kritische beschouwer zal moeten toegeven dat dit een lokatie is met grote kwaliteiten. Het Plantsoen bevindt zich net binnen de Singel en maakt daarmee deel uit van het historische centrum van Woerden. De hoofdwinkelstraat, de Voorstraat ligt letterlijk om de hoek.

Het vernieuwde Kerkplein en het sfeervolle Kazerneplein met vele horecagelegenheden en leuke terrasjes liggen op slechts vijf minuten lopen. Monumentale gebouwen als Kasteel Woerden en de Petruskerk zijn zelfs nog dichterbij.

Woerden is een stad met een natuurlijke charme. Prachtige hoge bomen sieren de gezellige straatjes en pleinen. Het water van de Singel stroomt rond het historische centrum en wordt omzoomd door weelderige groene oevers. De torenspits van de 75 meter hoge Bonaventurakerk vormt voor bewoners en bezoekers een herkenbaar punt vanuit alle richtingen. Deze stad midden in het Groene Hart nodigt uit tot wandelen, fietsen en varen langs kastelen en boerderijen te midden van oneindig lijkende weilanden. Woerden brengt de stadse gezelligheid met het groen, de rust en de ruimte van het platteland samen. Dát is de charme van Woerden.
Lees verder... Inklappen...

Informatie en verkoop

De Koning makelaars
Haven 7
3441 AS Woerden

T: 0348-488005
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Interactieve woningzoeker

Downloads

Download de volgende documenten

Dit project heeft nog geen downloads

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Plantsoen
13 m
Bushalte Wilhelminaweg/Rijnstraat
63 m
Bushalte Oranjestraat/Havenstraat
330 m
Busstation Station
337 m
Bushalte Station
338 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek De Beuk
326 m
Wilhelminaschool
373 m
Kalsbeek college
499 m
Jan de Bakkerschool
653 m
Willem van Oranjeschool
950 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Vodafone
82 m
Zeeman
151 m
Etos/Trekpleister/Douglas
183 m
T-Mobile
189 m
Albert Heijn
210 m
icon-winkels

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
633 m
Hofpoort
738 m
Sint Antonius Ziekenhuis
748 m
Service apotheek Rubensstraat
874 m
Huisartspraktijk Nieuwerbrug
5.2 km

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het project De 7Gevels

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens