Bouwnummer 7

- Bouwnummer 7

3466 LW WAARDER

143 m2 woonoppervlakte 234 m2 perceeloppervlakte 3 slaapkamers

€ 631.630 vrij op naam Ingetrokken

Wat zijn mijn woonlasten?

Omschrijving

De zeven eengezinswoningen in Alexander zijn van alle gemakken voorzien, met een solide basis waarin veel extra kwaliteiten zijn opgenomen. Ieder bouwnummer heeft zijn eigen indeling en unieke extra kwaliteiten!

De extra uitbreiding: Bouwnummer 7 is uniek! Dankzij de samenvoeging van berging en woonkamer ontstaat een unieke living met een breedte van bijna 8,5 meter! De uitgebreide glaspuien geven de unieke binnen- en buitenbeleving. Met een woonkamer/keuken van bijna 70 m2 mogen wij hier zeker spreken van een meer dan royale woonbeleving! Bovendien is de badkamer vergroot en verplaatst naar de voorzijde van de woning.

De overige kwaliteiten:
Aan de zijkant van de woning wordt bijvoorbeeld een handige stenen berging aangebracht voor onder andere de fietsen.
Bij entree valt direct de brede hal op met een praktische nis achter de meterkast. In de woonkamer is een glazen pui aan de achterzijde met openslaande deuren. Dát is genieten van de zonnige achtertuin. Ook is dit bouwnummer in de luxepositie te beschikken over een extra brede begane grondvloer. Vanuit dit extra stuk woonkamer is er prachtig zicht op de waterpartij achter de woning door de grote (tot onder doorlopende) raampartijen.

Alle tuinen worden voorzien van een beschoeiing met een fraaie vlonder. Deze plek aan het water heeft alles in zich om uit te groeien tot jullie favoriete stekje. Plaats hier een comfortabele loungeset of leg een roeibootje aan voor de kids, en je bent verzekerd van uren buitenplezier!

Terug in de woning zijn er op de eerste verdieping drie slaapkamers en een complete (luxe) badkamer, eventueel is deze nog uit te breiden met een ligbad, dat is genieten! De kamers kun je optimaal gebruikt worden want deze hebben geen radiatoren maar ook vloerverwarming! Deze is (na) te regelen via de eigen thermostaten.

De tweede royale verdieping is ook voorzien van vloerverwarming én een dakraam aan de voor- en achterzijde en is vrij in te delen naar eigen inzicht. Ook is hier de techniekruimte waar veel van de duurzame apparaten van de woning te vinden zijn.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

De Koning Nieuwbouw makelaars Woerden
Haven 7
3441 AS Woerden

T: 0348-488005
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs € 631.630 vrij op naam
Status Ingetrokken
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Nieuwbouw
Type woonhuis Eengezinswoning
Woningsoort Hoekwoning
Type dak Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 143 m2
Perceel oppervlakte 234 m2
Inhoud 527 m3
Externe bergruimte 21 m2

Indeling

Voorzieningen Dakraam, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Vloerverwarming en Warmtepomp
Voorzieningen Dakraam, Zonnepanelen en Balansventilatie

Buitenruimte

Locatie Aan water, Aan rustige weg en In woonwijk

Berging

Parkeren

Soort parkeergelegenheid met 1 plaats
Meer kenmerken... Inklappen...

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens