WELKOM

Three Towers biedt plaats aan 150 huurappartementen, een supermarkt en veel woonplezier. De gebouwen zijn recent opgeleverd en vrijwel alle appartementen zijn verhuurd. Nu start de verhuur van de zes unieke maisonnettes op de bovenste woonlagen van de torens! Hier woon jij op een unieke plek in een luxe maisonnette met eigen slaapverdieping en een fantastische buitenruimte. Schrijf je nu in en reserveer jouw droomwoning in Three Towers!


Inschrijven
01
PLANNING
Oplevering: per direct!
Naar de planning
02
Ontvang de nieuwsbrief
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Three Towers en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Abonneren
WONEN IN

Three Towers

Three Towers vormt samen met het groene entreeplein, de binnentuin en de Jumbo supermarkt een uitnodigende wooncommunity in de nieuwe wijk Meerburg. De 150 duurzame woningen die in de drie woontorens en het naastgelegen carré-vormige gebouw worden verhuurd in de vrije sector. De appartementen variëren in oppervlakte van 60 tot 130 m2 en hebben allemaal een fraaie buitenruimte in de vorm van een privé terras, loggia of balkon. Vanuit de torens heb je een prachtig uitzicht, zowel op de wijde omgeving als op het sfeervolle plein aan de voet van de gebouwen.

Nieuw aanbod

Op de bovenste woonlagen van deze drie torens zijn 6 unieke maisonnettes gesitueerd. Fraaie woningen met een separate slaapverdieping en een luxe keuken en badkamer. De wanden zijn volledig afgewerkt, hier woon jij op de mooiste plek in Three Towers!
Je kunt je vanaf nu inschrijven voor dit unieke laatste aanbod.
Nu inschrijven

WELKOM IN ZOETERWOUDE

De nieuwe wijk Meerburg is gelegen aan de A4, op de grens van Zoeterwoude en Leiden. Die ideale ligging verklaart meteen de grote aantrekkingskracht van dit fijne woongebied. Met de fiets sta je zo in het historische hart van universiteitsstad Leiden, wandelend loop je vrij de polder in, en met de auto zijn alle grote steden binnen handbereik.

Three Towers is een fantastische uitvalsbasis om deze veelzijdige omgeving te verkennen. Want waarom zou je kiezen, als je ook alles kunt hebben?

Beleef zoeterwoude & leiden

Het leven in Leiden

In de prachtige universiteitsstad Leiden is altijd iets te beleven. Strijk neer op een van de vele gezellige terrassen met je vrienden, ontdek de vele leuke winkeltjes of ga er ’s avonds op uit. Leiden biedt alles om heerlijk te ontspannen! 

WONEN IN THree towers

Three Towers vormt samen met het groene entreeplein, de binnentuin en de Jumbo supermarkt een uitnodigende wooncommunity in de nieuwe wijk Meerburg. De 105 duurzame woningen die in de drie woontorens en het naastgelegen carré-vormige gebouw worden verhuurd in de vrije sector. De appartementen variëren in oppervlakte van 60 tot 130 m2 en hebben allemaal een fraaie buitenruimte in de vorm van een privé terras, loggia of balkon. Vanuit de torens heb je een prachtig uitzicht, zowel op de wijde omgeving als op het sfeervolle plein aan de voet van de gebouwen.

Even boodschappen doen

De Jumbo supermarkt, die aan het gezellige plein is gevestigd, is een belangrijke trekker voor de bewoners van Meerburg. Hoe prettig is het ook, dat je op ieder moment van de dag even je boodschappen kunt doen, zonder echt de deur uit te hoeven. De bijbehorende parkeergarage met 152 plaatsen is deels voor bewoners, deels voor bezoekers van de supermarkt. De meeste grotere appartementen van Three Towers gaan vergezeld van een eigen parkeerplaats. Liever op de fiets? Die stal je dan dichtbij en gemakkelijk in de dubbellaagse fietsparkeerplaats.

Elkaar ontmoeten

Met Three Towers als spectaculair sluitstuk na het eerder opgeleverde woongebouw The Hill komt het centrumplan Verde Vista in Zoeterwoude tot voltooiing. De groene, gedeelde buitenruimte is bepalend voor het woongenot in dit gebied. Drink gezellig een kop koffie in de stijlvol ingerichte binnentuin. Blijf nog even napraten op het groene plein voor de supermarkt. Met zo’n levendige sfeer groeien buren uit tot vrienden, gewoon omdat je al thuiskomt voordat je naar binnen gaat.

MARKANT EN DUURZAAM

Dat je Three Towers al van verre kunt zien, voelt als een warm welkom. Als drie markante herkenningspunten wijzen ze je de weg naar huis, waar je zowel dicht bij de rust als de reuring bent. In jouw appartement ervaar je een gevoel van vrijheid, omdat het comfortabel, stijlvol en duurzaam is. De gebouwen zijn gasloos en voldoen aan alle eisen van deze tijd met zonnepanelen, een warmtepomp en heel veel groen.

INSCHRIJVEN

FACILITEITEN IN EN OM THree towers

Voor ongekend shopplezier en culturele uitstapjes ben jij op de fiets in een klein kwartiertje in de gezellige binnenstad van Leiden. Er zijn heel veel leuke restaurants, cafétjes, gezellige terrasjes en zelfs een terrasboot waar je heerlijk in het zonnetje zit. Leiden telt 2800 monumenten en is goed beschouwd eigenlijk gewoon een openluchtmuseum, met pittoreske hofjes, molens, steegjes en musea die allemaal op loopafstand van elkaar liggen. 

Bezoek de theaters, clubs en de vele jazz-, pop-, en cabaretfestivals. Of ga dansen bij NEXT, de discotheek waar Armin van Buuren leerde draaien. Verken de geboorteplaats van Rembrandt eens met een huursloepje en vaar daarna door naar de Kagerplassen. 

Een ding is zeker: in Leiden verveel je je nooit, de stad bruist! En jij kan er zo op de fiets naartoe!


INSCHRIJVEN

DE APPARTEMENTEN

Kies nu jouw droomappartement in Three Towers, de keuze is heel divers! In de woningkiezer zie je alle typen nader toegelicht. Algemene deler is dat de appartementen voorzien zijn van prachtige raampartijen die sfeer creëren. Daarnaast kun je kiezen voor een balkon, loggia of misschien wel een fraai terras. Hoe wil jij wonen? De appartementen in het carré zijn gesitueerd rondom een sfeervolle binnentuin waar jij jouw buren in ontspannen sfeer kunt ontmoeten. De appartementen in de torens bieden een fantastisch uitzicht over de omgeving! Zowel in de torens als in het carré vindt je ook maisonnettes, waarbij je de beschikking hebt over een aparte slaapverdieping. Werk jij regelmatig thuis? In de torens tref je ook 2-kamer appartementen die beschikken over een extra werkkamer naast een fijne slaapkamer. De keuze is heel divers!

Three towers, HIER WIL JE WONEN!

Elkaar ontmoeten in de binnentuin en op het plein

Centrale ligging nabij de A4 en vlakbij Leiden (10 min. fietsen)

Jumbo supermarkt voor dagelijkse boodschappen

Parkeerplekken voor auto en fiets

Duurzaam en groen

CENTRAAL GELEGEN EN PRIMA BEREIKBAAR

Meerburg is een nieuwe stijlvolle woonwijk in Zoeterwoude, gelegen aan de A4. Via de snelweg zijn zowel Den Haag als Amsterdam goed bereikbaar, en dat geldt ook voor Schiphol en Rotterdam Airport. Met de fiets sta je in 10 minuten op het station aan de Lammenschansweg of in het centrum van Leiden. Die combinatie van de nabijheid van de stad en het Groene Hart als jouw achtertuin, maakt Three Towers tot een unieke woonplaats.

De ligging

KEUKEN
EN badkamers

De keuken in je appartement wordt luxe afgewerkt met inbouwapparatuur en een prachtig composiet werkblad. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, waardoor de topchef in jou vanzelf naar boven komt! Het gekozen sanitair van Three Towers heeft een trendy uitstraling en biedt je alle gemakken zoals een dubbele wastafel met twee kranen, handdoekradiator en douchescherm (douchescherm: waar van toepassing). Door een paar mooie accenten zoals zachte handdoeken en stijlvolle accessoires toe te voegen geef je de ruimte jouw personal touch! Zowel in de badkamer als in de toiletruimte komen er tegels van een royaal formaat - wit op de wanden en antraciet op de vloeren.

planning

Kwartaal 1 - 2022

We zijn gestart

De bouw van Three Towers is onlangs gestart en naar verwachting zal de oplevering van de appartementen in het derde kwartaal van 2023 plaatsvinden. 

De verhuur start rond de zomervakantie van 2023. Misschien lijkt dat nu nog ver weg, maar de ervaring leert dat die laatste maanden omvliegen

Dus ben je geïnteresseerd in deze fraaie appartementen op een eigenzinnige locatie? Schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen.

KWARTAAL 4 - 2023

Nieuw in het aanbod: zes royale maisonnettes in de torens!


Three Towers is opgeleverd! De eerste huurders hebben de sleutel ontvangen en wonen al in de luxe torens of het fraaie carré met de prachtige binnentuinen. Op dit moment zijn vrijwel alle appartementen verhuurd en starten wij de verhuur van de ‘pareltjes’ in Three Towers. Zes prachtige maisonnettes op de bovenste woonlagen van de statige torens in Three Towers!

De Jumbo supermarkt opent in het 1e kwartaal van 2024, dus de boodschappen? Die doen bewoners van Three Towers gewoon ‘thuis’.

Start jij volgend jaar jouw luxe leven in Three Towers? Schrijf je dan nu in voor dit unieke aanbod!

Je kunt ook direct de makelaar bellen, Fides makelaars 071 56 80 88

Inschrijven
Kwartaal 4 - 2023

Oplevering

De oplevering van Three Towers staat gepland voor het 4e kwartaal van 2023. Tijdens de toewijzing van de appartementen medio zomer 2023 worden alle kandidaten persoonlijk geïnformeerd door de makelaar.

Er wordt gestreefd naar een oplevering aan huurders in 1 tot 2 weken, zodat verhuisbewegingen gelijktijdig kunnen worden ingezet. Zo kunnen alle huurders al in het 4e kwartaal van 2023 al genieten in Three Towers!

THREE TOWERS IS OPGELEVERD

Bekijk hier de luxe maisonnettes en het prachtige uitzicht over de groene polders. De maisonnettes bieden jou veel woongenot met een separate slaapverdieping, een luxe keuken en badkamer. Daarnaast heb je de beschikking over een parkeerplaats in de parkeergarage.