Annemarie, onze nieuwe Nieuwbouwspecialist, stelt zich graag aan je voor

Vanaf 1 maart heeft onze nieuwbouwafdeling er een nieuwe collega erbij. Annemarie van Duuren komt het team versterken en wellicht treft u haar al snel tijdens een start verkoop of een informatiegesprek voor een van onze projecten. Goed om vast even kennis te maken.

Graag stel ik mij in deze nieuwsbrief aan u voor. Ik ben deze maand begonnen als nieuwbouw makelaar bij De Koning makelaars. Voor mij bekend terrein. Ruim 15 jaar geleden heb ik bij De Koning Makelaars gewerkt op de afdeling bestaande bouw. Nu dus terug op de oude werkplek aan de Haven in Woerden! In mijn vorige functie als makelaar/taxateur heb ik ervaring opgedaan met de verkoop van nieuwbouwwoningen. Het begeleiden en adviseren van kopers bij zo’n grote beslissing doe ik met ontzettend veel plezier. Er komt zoveel kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Mooi om nu bij De Koning als nieuwbouwspecialist aan de slag te gaan. Ook heb ik zelf recent een nieuwbouwwoning gekocht, goed en leerzaam om dit proces als makelaar ook eens als koper mee te maken. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Ik doe aan yoga en hardlopen en als er tijd over is lees ik graag. Voor dit jaar staan er veel mooie projecten op stapel bij De Koning makelaars, ik heb ontzettend veel zin om met het team aan de slag te gaan. Ik hoop u binnenkort te begroeten!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens