Binnenkort in verkoop: Sonneburgh, Woubrugge

In Woubrugge wordt het mooie nieuwbouwproject Sonneburgh gerealiseerd. Het plan bestaat uit in totaal 14 woningen, met 7 woningen op de begane grond en 7 woningen op de verdieping. De verkoop van het project gaat binnenkort van start!

In de woningen op de begane grond is het heerlijk wonen met een compleet woonprogramma op eenzelfde verdieping. Daarnaast heb je de beschikking over een fijne tuin en aansluitend een fietsenberging. De bovenwoningen bestaan uit meerdere woonlagen en bieden je al het comfort wat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Ze hebben een grote woonkamer, 3 slaapkamers en een heerlijk terras op het westen. Voor de woningen van Sonneburgh komt een praktische parkeervoorziening en een speeltuintje voor de kinderen.

Veelzijdige omgeving
In het gezellige Woubrugge kun je terecht voor alle dagelijkse voorzieningen. Je vindt er een supermarkt, warme bakker, snackbar, bloemenwinkel, bibliotheek en enkele horecagelegenheden. Ook is er een huisartsenpraktijk, apotheek en tandheelkundig centrum. Kinderen kunnen in het dorp naar de basisschool. Ook op sportief vlak valt er genoeg te beleven. Denk aan voetbal, tennis, basketbal, spinning, ballet en judo. En wat dacht je van de kilometerslange fiets- en wandelroutes in de mooie groene omgeving? Je loopt vanuit je woning namelijk zo de polder in.

Blijf op de hoogte van dit project
Het nieuwbouwproject is momenteel volop in ontwikkeling. Naar verwachting komt er eind 2021/begin 2022 meer informatie beschikbaar en zal het project begin 2022 in verkoop gaan. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in als geïnteresseerde van Sonneburgh.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens