DE VRIJE KAVELS IN WEYPOORTSCHE REEDE ZIJN VERKOCHT!

De handtekening is gezet onder het laatste koopcontract!
Vrijdag 10 september hebben de laatste kopers het koopcontract ondertekend.
Op kavenummer zeven komt een mooie Villa, hiervan start de bouw voorjaar 2022.

De vier twee-onder-een-kapwoningen worden ondertussen bewoont. Voor twee van de tien Villa's is de bouwvergunning ondertussen verstrekt en met een paar weken start de bouw van de eerste Villa. In de loop van het jaar zullen er meer vergunningen verstrekt worden. Het wordt nu een jaar druk met bouwen en het zal spannend worden of iedere Villa bewoont zal zijn in Kerst 2022. Makelaar Jacques de Koning; "Een leuk en intensief proces maar trots ben ik dat tien Kopers de stap gemaakt hebben om een Kavel te kopen en zelf een Villa te ontwerpen en te laten bouwen.  Architect Ben Kraan heeft de woningen samen met de Kopers ontworpen. Het wordt een mooi ensemble van Villa's aan de drie scheggen.
De havens is al klaar en binnenkort kunnen de eerste boten aanmeren. Het is nu wachten op de eerste paal van de eerste Villa!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens