Fase II van De Houttuin is verkocht!

De verkoop van de appartementen van De Houttuin fase 2 is afgerond en de bouw is inmiddels gestart. Deze prachtige appartementen komen op een steenworp afstand van het station en het gezellige stadscentrum van Woerden.

De Houttuin wordt ingericht als een soort campus met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken. Het project heeft niet voor niets deze naam gekregen. Er wordt namelijk grote aandacht besteed aan biodiversiteit met veel plaats voor water en groen. Na de verkoop van fase 1 zijn nu ook alle appartementen van fase 2 verkocht. Wij wensen alle nieuwe woningeigenaren alvast veel woonplezier in De Houttuin! 

Verkoop gemist?
Heb jij de verkoop van De Houttuin gemist en wil je graag op de hoogte blijven van andere nieuwbouwprojecten in de regio Utrecht en omstreken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens