Feestelijke start bouw van De Houttuin in Woerden!

De bouw van De Houttuin in Woerden is begonnen! De allereerste paal is in de grond geslagen. Een feestelijk moment! Hiermee is het officiële startsein gegeven voor de bouw van de 265 duurzame appartementen die hier gaan komen.

De verkoop van de appartementen in De Houttuin ging erg snel. De belangstelling was overweldigend! Tijdens de start van de bouw drukte Rob van Muilekom, gedeputeerde van de provincie Utrecht, op de rode knop. Hiermee startte de heimachine die Arjan Noorthoek, wethouder van de gemeente Woerden, bestuurde. Met het slaan van deze paal hebben de twee het officiële startsein van de bouw gegeven. Nu de bouw begint komen de gelukkige kopers weer een stap dichterbij hun eigen, prachtige nieuwbouwappartement. De Houttuin is het eerste project van een omvangrijke herontwikkeling van het bedrijventerrein Middelland naar een gemengd stedelijk woongebied.

Zien hoe de eerste paal geslagen werd?
Je bekijkt de aftermovie van de feestelijke start van de bouw hier. Bij vragen of voor meer informatie over dit project kun je bij ons terecht!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens