Gouda - Start verkoop appartementen Wieringenhof

Woensdag 13 september a.s. start de verkoop van 29 appartementen en 2 penthouses aan het Wieringenhof in Westergouwe Gouda. De start verkoop vindt plaats in het Wooninformatiecentrum aan de Provincialeweg 10 in Gouda van 17.00 uur tot 19.00 uur. U bent van harte welkom!

Gelegen temidden van de woonwijk Westergouwe in Gouda worden straks 29 appartementen en 2 penthouses gebouwd. Alle appartementen hebben straks een fantastisch uitzicht over de water, groen en de woonwijk. Zo goed als perfect.... De 29 nieuwe appartementen hebben allemaal een zonnige en zeer ruime buitenruimte en zicht op het water. Binnen heeft het licht vrij spel door de royale raampartijen. De appartement zijn van alle gemakken voorzien, waaronder vloerverwarming en een badkamer met een 2e toilet. Per appartement is er een prive parkeerplaats en een prive berging beschikbaar. U kunt kiezen voor het extra ruime appartement op de begane grond (ca. 135 m² GBO) met terras aan het water. Een penthouse van ca 159 m² met groot dakterras. of voor een appartement op een van de zeven andere verdiepingen van ca 90 of 100 m² met een ruim balkon. Voor meer informatie kunt u terecht op onze de projectpagina of bezoek de start verkoop van woensdag a.s.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens