Binnenkort start de bouw van Gouwse Tuinen fase 1 in Westergouwe, Gouda.

Binnenkort start de bouw van Gouwse Tuinen fase 1 in Westergouwe, Gouda. Goed nieuws voor de kopers van de 56 gasloze woningen! De voorbereidingen zijn gestart en naar verwachting zal er in juli gestart kunnen worden met de bouw.

Er zijn nog woningen beschikbaar! Bel ons en wij maken graag een afspraak!

In het nieuwbouwproject Gouwse Tuinen - onderdeel van Westergouwe-II in Gouda - geniet je van de rust in een groene omgeving, met alle voorzieningen van Gouda binnen handbereik. 

Prijzen vanaf ca. € 313.785,-. Dit is o.a. inclusief een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en – koeling, zonnepanelen, keuken, sanitair en tegelwerk, triple glas, douche WTW, enz. De duurzame installatie is geheel in eigendom, u betaald hier geen maandelijkse kosten voor. Voordelige maandlasten dus!

Er is veel te kiezen in Gouwse Tuinen. Een prachtig gelegen vrijstaande villa aan het Polderpark? Of liever een riante twee-onder-één-kapwoning aan het water. Of één van de opvallend royale rijwoningen met een oppervlakte van maar liefst 129 m²? Het komt er allemaal. In totaal komen er in Gouwse Tuinen 161 woningen. Deze eerste fase bestaat uit 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 43 eengezinswoningen.

Westergouwe-II is de jongste wijk van Westergouwe met in totaal zo’n 450 woningen. Allemaal 100% gasloos: De ‘cherry on top’ van het toch al duurzame Westergouwe. Uiteindelijk wordt Westergouwe een wijk voor zo’n 4000 mensen, van jong tot oud, van alleenstaand, grote gezinnen tot oudere echtparen met zorgbehoeften. De wijk krijgt haar eigen voorzieningen zoals winkels, gezondheidsinstellingen, een school en zelfs een eigen recreatiegebied.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens