Octagon Leiden: bouw unieke stadsproject is gestart

Goed nieuws! De bouw van het nieuwbouwproject Octagon, in de binnenstad van Leiden, is gestart. Octagon wordt gerealiseerd aan de Stationsweg, pal tegenover het Centraal Station van Leiden en is onderdeel van een uniek, groter complex.

Octagon bestaat uit een tweetal woontorens met 79 appartementen, een IntercityHotel met 115 kamers, parkeergarage en een commerciële plint. Het project maakt onderdeel uit van de metamorfose van het stationsgebied om deze te transformeren tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven, samenkomen. Het multifunctionele karakter van het complex maakt dit project erg uniek.

Naar verwachting wordt Octagon eind 2023 opgeleverd. De ligging tussen het station en de historische binnenstad maakt het een heerlijke locatie om te wonen. We willen de aankomende bewoners van harte feliciteren met de start van de bouw van het project.

Over de ontwikkelaar
Octagon wordt gebouwd door Synchroon en J.P. van Eesteren. Synchroon ontwikkelt naast Octagon, meerdere stationsgebieden zoals 5Tracks Breda (in samenwerking met J.P. van Eesteren) waar IntercityHotel eveneens een hotel opent, Amsterdam Sloterdijk, Rotterdam Pompenburg, KJ Plein in Den Haag en Schieveste in Schiedam.

Verkoop gemist?
Alle appartementen van Octagon zijn inmiddels verkocht. Heb je de verkoop gemist en wil je op de hoogte blijven van andere (toekomstige) nieuwbouwprojecten? Schrijf je dan via onze website!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens