Projectteam Sluiseiland van start

Afgelopen dinsdag heeft het eerste persmoment plaatsgevonden. Hier heeft het ontwikkelteam van Sluiseiland, waar De Koning makelaars deel vanuit maakt, in het mooie karakteristieke gemeentehuis van Vianen het ontwerpplan gepresenteerd aan de lokale media.

In totaal worden op Sluiseiland zo'n 184 woningen gerealiseerd. Er is veel variatie. Appartementen met ruime buitenruimtes en woningen met zicht op het water en groen en die naadloos opgaan in de mooie woonomgeving. Vanaf heden wordt er door het ontwikkelteam, geleidt door Smit’s Bouwbedrijf, hard gewerkt aan de ontwikkeling van het gebied en de woningen. Naar verwachting gaat de verkoop van de woningen in de tweede helft van 2018 van start. De oplevering van de eerste woningen is vooralsnog medio 2020 gepland. Neem ook een kijkje op www.sluiseiland-vianen.nl voor “tweede” indruk van de ontwikkeling van het Sluiseiland!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens