Samen uitkijken naar 2018!

Het nieuwe jaar staat voor de deur en wij snappen dat je tijdens het ontkurken van de champagne niet meteen denkt aan een interessant nieuwbouwproject. Laat staan het kopen van een nieuwbouwwoning. Wij hebben dan ook de laatste weken van 2017 gebruikt om 2018 letterlijk en figuurlijk knallend te beginnen!

In deze en eerdere nieuwsbrieven zijn al verschillende projecten aan bod gekomen die in 2018 in verkoop gaan en er komt nog veel meer! Ook het financieren van een (duurzame) nieuwbouwwoning wordt in 2018 aantrekkelijker. Hoe en wat dit allemaal precies zit zal Rene Verlaan van Opmaat Financieel Adviseurs in de volgende nieuwsbrief haarfijn uitleggen. Wil je niet wachten tot de volgende nieuwsbrief? Like ons dan op Facebook. Hier komt Rene aan het woord en zullen ook onze makelaars je meer vertellen over wat je van ons kunt verwachten in 2018. De Koning nieuwbouwmakelaars wensen je een fijne jaarwisseling en kijken samen met jou uit naar 2018!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens