Sluiseiland Kop Noord: het nieuwe icoon aan de Lek

De iconische Lekbrug tussen Vianen en Nieuwegein is afgelopen weekend dan eindelijk verwijderd. En terwijl deze iconische brug uit het landschap is verdwenen, wordt er elders langs de Lek in Vianen een nieuw icoon opgebouwd...

Sluiseiland Kop Noord is een opvallend nieuwbouwproject dat, zoals de naam al zegt, statig ligt op de kop van het eiland. De 44 ruime appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, welke gescheiden worden door een robuuste stenen trap en een binnenhof. De ligging en het uitzicht van het project zijn heel bijzonder. De appartementen staan straks namelijk op het meest rustige deel van het eiland en zijn zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Hier geniet je van het fantastische uitzicht op de Lek, het Merwedekanaal en de sluizen, of op de uiterwaarden en het mooie historische centrum van Vianen.

Vraag naar de beschikbaarheid!
De bouw van dit nieuwe icoon is inmiddels in volle gang. Spreekt wonen in Sluiseiland Kop Noord jou aan en ben je benieuwd welke appartementen er nog beschikbaar zijn? Neem dan met gerust contact met ons op.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens