Uitgelicht: woningtype Vlet in De Havensuites

Heb jij al kennisgemaakt met de appartementen van het type Vlet in De Havensuites in Alphen aan den Rijn? Deze prachtige appartementen met een balkon op het zuidwesten zijn zeker de moeite waard om eens onder de loep te nemen. Lees hier meer!

Woningtype Vlet
De royale vierkamerappartementen van het type Vlet hebben een woonoppervlakte van 134 m². De masterbedroom is met 24 m² heerlijk ruim. De andere twee slaapkamers zijn 9 m². De appartementen hebben een ruime woonkamer en keuken van samen maar liefst 53 m². In de woonkamer is een prachtige erker, wat de ruimte een gave extra dimensie geeft. Verder beschikken de appartementen over een luxe badkamer met een inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

Is wonen in De Havensuites wat voor jou?
Kun jij de volgende stellingen beantwoorden met 'ja'?
- Ik woon graag in een natuurrijke omgeving, maar wel met genoeg aanbod aan winkels, horeca en sportfaciliteiten in de buurt.
- Ik ben graag op het water te vinden en wil een woning waar ik mijn boot vlak bij kan aanleggen.
- Ik vind duurzaamheid erg belangrijk en zie dit dan ook graag terug in mijn eigen woning.
- Ik geniet graag vanuit mijn eigen woning van een prachtig uitzicht met veel water.
Vier keer een 'Ja'? Dan is wonen in De Havensuites iets voor jou!

Interesse?
Zie jij jezelf al helemaal wonen in een appartement van het type Vlet (koopsom van € 595.000 tot € 610.000 v.o.n. inclusief parkeerplaats en fietsenberging)? Er zijn er nog enkele beschikbaar. Neem dan contact met ons op!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens