Vianen - Ondertekening Koop- en Realisatieovereenkomst Sluiseiland

Op woensdag 14 februari 2018 hebben directeur Vincent van den Broek van ontwikkelaar Smit’s Bouwbedrijf en wethouder Marcel Verweij van de Gemeente Vianen hun handtekeningen gezet onder de Koop- en Realisatieovereenkomst voor het Sluiseiland in Vianen.

‘KIJK MET JE HART’ in een notendop ‘Kijk met je hart’ laat je opnieuw naar Sluiseiland kijken. Het plan is geïnspireerd door het sluizencomplex en de vaarroute die langs de historische binnenstad loopt. Middels een zichtlijn over het hele tracé en een terrasvormige route, ontstaan bijzondere plekken en paden die een vitale verbinding vormen tussen de oude en de nieuwe stad. Het nieuwe Sluiseiland behoudt de kenmerkende lange bomenrijen, creëert nieuwe vergezichten en biedt straks de mogelijkheid voor recreatieve activiteiten. De fysieke verbindingen markeren het oeroude Hollandse vernuft en de sociale verbindingen tonen de lokale betrokkenheid en gemeenschap, beide juist zo kenmerkend voor Vianen. Klik hier voor het volledige bericht. Benieuwd naar wat Sluiseiland jouw te bieden heeft? In mei komen we met meer informatie over de verkoop van de eerste fase. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en like ons op Facebook en wij houden je op de hoogte!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens