Volop voorzieningen en meer!

Wat heeft Westergouwe op dit moment al te bieden aan de bewoners?

Albert Heijn
De supermarkt is de meest circulaire Albert Heijn van Nederland. Bij de bouw en de inrichting van de winkel zijn zoveel mogelijk gerecyclede en recyclebare materialen gebruikt. Daarmee is de vestiging de meest duurzame die de supermarktketen tot nu toe heeft gebouwd. Zo wordt duurzaam leven wel heel gemakkelijk!

Kindcentrum de ontdekkingsreizigers
Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers is een basisschool, kinderdagopvang, een peutergroep en BSO in de wijk! Al vanaf het 1e jaar dat er in de wijk gewoond wordt. Het Kindcentrum biedt voor kinderen ontwikkeling op maat, waarbij ruimte ontstaat om talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken, zodat je kunt zijn wie je bent en worden wie je wilt zijn.

Gezondheidscentrum Westergouwe, een gezonde kijk op de wijk! 
Het gezondheidscentrum biedt een volledig pakket op elkaar afgestemde, wijkgerichte zorg en hulp. We huisvesten een tandarts, huisarts, apotheek, fysiotherapie, drogist, thuiszorg en meer. Stuk voor stuk ervaren zorgverleners met een gezonde kijk op de wijk!

Neem eens een kijkje op www.gcwestergouwe.nl of www.tandartspraktijkwestergouwe.nl

Aan je huisdier is ook gedacht!
Deze kliniek is een dependance van de Sterkliniek Korte Akkeren. Binnen dit diergezondheidscentrum wordt diergeneeskunde op hoog niveau bedreven, met geavanceerde apparatuur. Zo kunnen dieren ook voor behandeling tegen kanker en voor bijzondere tandheelkundige ingrepen terecht.

Voetbalvereniging Donk
Op steenworp afstand ligt voetbalvereniging Donk, een modern sportpark met drie kunstgrasvelden en een gezellig clubhuis. Zowel voor voetbal op recreatie als op prestatie niveau kun je bij hun terecht. Met gediplomeerde trainers en via een eigen ontwikkelingsplan worden de jeugdleden begeleidt. 

De wijk dat ben jij!
Er is in Westergouwe een actieve buurtvereniging. Activiteiten als sinterklaas, gezellige buurtbarbeques, sport activiteiten noem het maar op worden georganiseerd. De wijkvereniging zorgt ervoor dat Westergouwe een actieve en aantrekkelijke wijk is/wordt voor de (toekomstige) bewoners. Meer weten? Kijk op: www.wijkverenigingwestergouwe.nl 

Centraal!
De snelweg is erg goed bereikbaar, waardoor het gemiddeld slechts 20 minuten duurt om naar Rotterdam te reizen. Daarnaast sta je binnen 10 minuten in het centrum van Gouda om te genieten van de gezelligheid op een van de terrasjes op De Markt of voor de bioscoop, de Goudse Schouwburg, musea en... Je kunt het zo gek niet bedenken of Gouda heeft het.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens