Keizerhof

De Meern

3 woningtypes

Wilt u graag wonen in het mooie De Meern met de stad Utrecht binnen handbereik? Dan is wonen in Keizerhof de ideale woonplek voor u!

Welkom in het Keizerhof!

Verscholen aan de Zandweg, in het dorpscentrum en met het Máximapark als uw achtertuin. Hier zal een loods plaats maken voor mooie, stijlvolle huizen in een groene omgeving. Wilt u graag wonen in het mooie De Meern met de stad Utrecht binnen handbereik? Dan is wonen in Keizerhof de ideale woonplek voor u!

Het beste van dorp en stad
De Meern is uniek gelegen als verbindingsstuk tussen Utrecht en het Groene Hart van Nederland. Heerlijk wonen met supermarkten, winkels, scholen en horeca. Kortom, alles wat je nodig hebt.

Keizerhof bevindt zich op enkele meters van de Leidsche Rijn. Stap naast de deur op en vaar door het Groene Hart met riet omzoomde slootjes, tussen de weilanden en karakteristieke boerderijen. Pak de boot en geniet van de omgeving!

Vanaf de Zandweg wordt op termijn het plangebied alleen toegankelijk voor fiets- en wandel verkeer. Dit creëert een uniek en rustig hofje. De voorgevels van alle woningen zijn aan het hof gelegen en de voortuinen worden voorzien van een beukenhaag. De achtertuinen zijn ideaal op het zonnige zuiden en westen gelegen.

De woningen zijn voorzien van twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast worden in de groenzone twee parkeerplaatsen voor bezoek gerealiseerd.

De Meern ligt tussen de A12 en de A2 en is zeer goed bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer is De Meern zeer goed bereikbaar. Op loopafstand van het plangebied ligt het busstation. Bussen van en naar de Utrechtse binnenstad, de universiteitswijk De Uithof rijden zeer frequent. Daarnaast zorgt een speciaal aangelegde 6 kilometer lange fietsroute van het Utrechtse Domplein naar de Meernbrug voor het nodige fietsplezier. Even winkelen of een terrasje pakken in Utrecht is dus zo gedaan!

Een nieuwe wijk
Keizerhof maakt deel uit van een grotere gebiedsontwikkeling. De komende tijd zal het plangebied verder ontwikkeld worden. Het plan wordt daarom in eerste instantie ontsloten richting de Zandweg. Nadat de gehele gebiedsontwikkeling is gerealiseerd, wordt de weg afgesloten voor autoverkeer en wordt de langzaam-verkeersroute in gebruik genomen. De ontsluiting voor autoverkeer vindt plaats via het naastgelegen plan richting de Castellumlaan.

Nieuws over Keizerhof

19-03-2019

100% verkocht | Keizerhof, De Meern

Het nieuwbouwproject Keizerhof aan de Zandweg in De Meern is uitverkocht. Wij wensen de toekomstige bewoners alvast veel succes met de voorbereidingen voor hun verhuizing en veel woonplezier in hun nieuwe huis. 


Lees verder
20-12-2018

Verkoop gestart Keizerhof in De Meern

Met trots hebben wij afgelopen woensdag 19 december het project Keizerhof gepresenteerd. Een kleinschalig project, gelegen in een uniek hofje aan de Zandweg in De Meern.  


 


Lees verder
09-11-2018

Start verkoop Keizerhof in De Meern


Met trots presenteren wij u het project KEIZERHOF. Een kleinschalig project, gelegen in een uniek hofje aan de Zandweg in De Meern. Het project bestaat uit zes half vrijstaande woningen en één vrijstaande woning. Een mooie locatie tussen het Groene Hart en stedelijk Utrecht.Lees verder

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Keizerhof

De Meern

Koopprijs Vanaf € 535.000
Kavelopp. 246 m2 tot 317 m2
Woonopp. 147 m2 tot 180 m2
Woningtype 6 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woningen

Blijf op de hoogte

van alle ontwikkelingen rond Keizerhof

Voorzieningen

Openbaar vervoer

Bushalte Meernbrug
158 m
Bushalte Boekbinderslaan
308 m
Bushalte Oranjelaan
319 m
Bushalte Zuiderbreedte
470 m
Bushalte Burg Middelweerdbaan
505 m

Scholen

Apollo 11
726 m
Jojo
745 m
ZieZaZoe
1.16 km
Het Veldhuis
1.25 km
obs Pantarijn
1.3 km

Winkels

Gamma
300 m
Zeeman
300 m
ING Bank
388 m
Jumbo
493 m
Albert Heijn
514 m

Medisch

Mediq Apotheek De Meern
83 m
Kruidvat
472 m
Gezondheidscentrum Leidsche Rijn
1.47 km
Etos
1.86 km
Terwijde Apotheek
2.03 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!