Aan de nieuwe Stadskade

Gouda

41 beschikbare kavels 4 woningtypes

Geïnspireerd op de woningen in de historische binnenstad van Gouda.

De woningen Aan de Nieuwe Stadskade beloven het uithangbord te worden van de wijk Westergouwe. De ruime woningen zijn gelegen aan een rustig water en vormen de kade van ‘Eiland 1’. Op de kade net buiten het centrum van Gouda is plaats voor 66 koopwoningen. De stadwoningen zijn beschikbaar in vier verschillende varianten, waarvan ‘De Zijtrap’ beschikbaar is vanaf €294.500,-.

De uitstraling van de woningen Aan de Nieuwe Stadskade zijn geïnspireerd op de woningen in de historische binnenstad van Gouda. Door de variatie in de gevels krijgt ieder huis haar eigen karakter en doet de kade speels, maar rustig aan. De woningen zijn erg ruim opgezet en hebben standaard drie woonlagen. Een vierde woonlaag is optioneel. Verder beschikken de huizen aan de voorzijde over een privétuin en kan er aan de achterzijde van de woning gekozen worden voor een ruim terras over het water.

De 66 woningen Aan de Nieuwe Stadskade zijn beschikbaar in vier verschillende variaties:

De Dwarstrap
De Dwarstrap is een hoekwoning waarin je als koper zelf de indeling van de woning kunt bepalen. Wil je een slaapkamer op de begane grond? Of wil je juist een ruime woonkamer op de begane grond en de slaap- en badkamer op de tweede verdieping? Geen probleem! De Dwarstrap is beschikbaar vanaf €299.500 v.o.n.

De Special
Deze rijwoning wordt gekenmerkt door een taps toelopende vorm. Ook deze woning kun je weer naar eigen inzicht indelen. De Special is beschikbaar met een zijtrap waarmee je de ruimte van de woning optimaal benut, maar ook beschikbaar met een spiltrap in het midden van het huis. De Special is beschikbaar vanaf €327.645 v.o.n.

De Zijtrap
Van de 66 stadswoningen, worden er uiteindelijk 27 gebouwd in de variant van De Zijtrap. Het trappenhuis aan de zijkant van de woning zorgt ervoor dat de ruimte in de woning optimaal benut wordt. De Zijtrap is beschikbaar vanaf 294.500,- v.o.n. en biedt plaats voor 4-6 kamers.

De Spiltrap
De Spiltrap is de laatste variant Aan de Nieuwe Stadskade. Van deze woning worden er uiteindelijk vier gebouwd. De woning is liefst 10,20 meter lang waardoor de woning erg ruim aanvoelt. Dit ruimtelijke gevoel wordt nog eens versterkt door de optionele vide op de eerste verdieping. De Spiltrap is beschikbaar vanaf €359.000 v.o.n.

Koopwoning op 10 minuten van het centrum van Gouda

Als je kiest voor een woning Aan de Nieuwe Stadskade, dan geniet je van de rust in een groene omgeving. Tegelijkertijd bieden de koopwoningen in Gouda een zeer goede bereikbaarheid. De snelweg is erg goed bereikbaar, waardoor het gemiddeld slechts 20 minuten duurt om naar Rotterdam te reizen. Daarnaast sta je binnen 10 minuten in het centrum van Gouda voor een boodschap of om juist te genieten van de gezelligheid op een van de terrasjes op De Markt.

Uiteindelijk wordt Westergouwe een wijk voor zo’n 4000 mensen, van jong tot oud, van alleenstaand, grote gezinnen tot oudere echtparen met zorgbehoeften. De wijk krijgt haar eigen voorzieningen zoals winkels, gezondheidsinstellingen, een school en zelfs een eigen recreatiegebied.

Wil je in Gouda wonen, maar toch ook in de polder? In dat geval biedt het nieuwbouwproject Aan de Nieuwe Stadskade unieke mogelijkheden! Wil je meer weten over Aan de Nieuwe Stadskade, neem contact met ons op en onze makelaars vertellen je er graag meer over.

Nieuws over Aan de nieuwe Stadskade

04-07-2018

Gouda - Aan de Nieuwe Stadskade start bouw.

Het is een feit, het eerste deel van de woningen Aan de Nieuwe Stadskade wordt gebouwd!


Lees verder
25-08-2017

Gouda - Start verkoop van Aan de nieuwe Stadskade en De Jachtvijver

Op donderdag 31 augustus gaan de projecten Aan de nieuwe Stadskade en Aan de Jachtvijver in verkoop. De start verkoop vindt plaats op de bouwlocatie in Westergouwe. U bent hier van 17:00 tot 20:00 van harte welkom!


Lees verder
20-07-2017

Gouda - Noteer alvast in je agenda! Op donderdag 31 augustus gaan de woningen van de Nieuwe Stadskade en de Jachtvijver in de verkoop

Na de inspiratieavond zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de start verkoop van Aan de nieuwe Stadskade en De Jachtvijver.


Lees verder

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Aan de nieuwe Stadskade

Gouda

Koopprijs Vanaf € 290.000
Woonopp. 136 m2 tot 183 m2
Woningtype 66 grachtenpanden

Blijf op de hoogte

van alle ontwikkelingen rond Aan de nieuwe Stadskade

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring .

Garantie

Dit project wordt gebouwd met SWK garantie.

Interactieve kavelkaart

Filter

Voorzieningen

Openbaar vervoer

Bushalte Julianasluis
281 m
Bushalte Koningin Wilhelminaweg
626 m
Bushalte Middelblok
711 m
Bushalte Jacob van Lennepkade
721 m
Bushalte Verbindingsasje
789 m

Scholen

St Jozef school
1.36 km
Basisschool (Dalton) Casimir school
2.01 km
De Chocolade Fabriek
2.21 km
De Bibliotheek Gouda
2.23 km
Bibliotheek
2.73 km

Winkels

Bouwmaat
274 m
Karwei
412 m
Praxis
1.06 km
Leenbakker
1.09 km
Lidl
1.2 km

Medisch

Etos
1.55 km
Trekpleister
1.85 km
ICI Paris XL
1.92 km
Douglas
1.93 km
Rituals
1.94 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over de nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.