Goud en Groen

Harmelen

De woningen liggen op loopafstand van het koningspark en worden uitgevoerd als nul op de meter, waardoor je straks dubbel groen kan wonen in Harmelen.

In Goud en Groen worden 24 groene woningen ontwikkeld verdeeld over 12 eengezinswoningen en 12 appartementen.

De woningen van Goud en Groen liggen op loopafstand van het koningspark waardoor je thuiskomt in een groene omgeving. Daarnaast worden de woningen uitgevoerd als nul op de meter woningen, waardoor je straks dubbel groen kan wonen in Harmelen.

De naastgelegen koninklijke hofjes maken dat het project een goud randje krijgt en je thuis komt met een koninklijk gevoel.

De woningen in Goud en Groen zijn voorzien van energiebesparende maatregelen als een warmtepomp, die zorgt dat jouw woning duurzaam warm wordt en je kunt genieten van een warme douche. Daarnaast wordt er met behulp van zonnepanelen energie opgewekt, waardoor je bij normaal verbruik voor niks je telefoon op kan laden en

Naast deze energiebesparende maatregelen worden de woningen ook gasloos uitgevoerd. De overheid heeft besloten dat in 2050 alle woningen in Nederland gasloos moeten zijn.

De eengezinswoningen krijgen een dubbele buitenruimte. Aan een kant een met groen omzoomde voortuin. De gevel krijgt hier grote open delen die zorgen voor licht in het huis, openheid naar de straat en aansluiting in de omgeving.

Aan de binnenzijde van het blok komen boven de parkeerplaatsen grote terrassen en bij iedere achtergevel een lichthof dat zorgt dat het parkeergebied toch open en toegankelijk blijft. De vides in het dek zorgen ook voor extra lichttoetreding op de begane grond bij de keuken.

De appartementen krijgen allemaal een inpandige buitenruimte die iets naar buiten uitkragen om zo het gat in de gevel te kunnen definiëren. De grotere appartementen krijgen een lift, waardoor van de 12 appartementen 8 appartementen in eerste instantie al rolstoeltoegankelijk zijn.

Alle woningen zijn nul-op-de-meter. Een nul-op-de-meter (NOM) woning is een woning waarin net zoveel energie wordt opgewekt als verbruikt, gemiddeld genomen over een jaar tijd. Een warmtepomp zorgt ervoor dat uw woning duurzaam verwarmt wordt.
Bekijk ook de projectwebsite

Nieuws over Goud en Groen

08-06-2018

Harmelen - Goud en Groen binnenkort in verkoop

Binnenkort wordt er weer gebouwd in Harmelen! In nieuwbouwproject Goud en Groen worden 24 groene woningen ontwikkeld, 12 eengezinswoningen en 12 appartementen. Je woont hier op loopafstand van het Koningspark, dus je komt thuis in een groene omgeving. En door de naastgelegen idyllische hofjes krijg je meteen een koninklijk gevoel!


Lees verder »

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Goud en Groen

Harmelen

Kavelopp. 137 m2 tot 137 m2
Woonopp. 51 m2 tot 115 m2

Blijf op de hoogte

van alle ontwikkelingen rond Goud en Groen

... error
Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring .

Goud en Groen

Is een ontwikkeling van Radix & Veerman

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.

Voorzieningen

Openbaar vervoer

Bushalte Eikenlaan
349 m
Bushalte Kastanjelaan
517 m
Bushalte Kalverstraat
528 m
Bushalte Huize Gaza
554 m
Bushalte Noordergaard
757 m

Scholen

Boomgaard
3.3 km
Kind & Co, locatie Lolbroeken
3.36 km
Katholieke Basisschool De Regenboog
3.38 km
Bibliotheek Vleuterweide
3.51 km
Margrietschool
3.56 km

Winkels

ING Bank
578 m
Karwei
2.79 km
Hema
3.51 km
Lidl
3.54 km
Albert Heijn
3.57 km

Medisch

DIO Drogist
504 m
Kruidvat
3.5 km
Etos
3.55 km
Kring-apotheek Vleuten
4 km
Trekpleister
4.14 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over de nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!

... error
Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.