Weijpoort

Nieuwerbrug aan den Rijn

Vrij wonen aan de Rijn

In Nieuwerbrug wordt de huidige 'Bunnik locatie' getransformeerd naar woningbouw. Op deze prachtige locatie is er ruimte voor circa 17 woningen of kavels. De exacte invulling hiervan moet nog worden bepaald, maar zeker is dat hier straks genoten kan worden van een fraaie woning in een natuurlijke omgeving.

De woningen binnen het plan hebben allemaal zicht op groen of het water en genieten van een groene omgeving. Een aantal woningen zullen ook de beschikking krijgen over ligplaatsen in een haventje aan de Rijn.

Nieuwerbrug is gelegen in het Groene Hart. In het Groene Hart is het prachtig recreëren met de boot en de fiets, maar ook te voet kan er genoten worden van wat de natuur te bieden heeft. Daarnaast is Nieuwerbrug centraal gelegen in Nederland met een goede bereikbaarheid van en naar de Randstad. Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn goed te bereiken via de A12 en via de N11 geldt hetzelfde voor Amsterdam, Leiden en Schiphol.

In de omgeving van de locatie kan er volop worden genoten van de natuur. Op een steenworp afstand ligt Fort Wieirickeschans waar heerlijk gewandeld kan worden en aan de Weijpoort is ook de Weijpoortse molen te vinden. Bij een bezoek aan deze unieke molen, welk midden in het groen staat, kan er een rondleiding worden gevolgd en geniet u volop van de groene omgeving van de molen.

De Oude Rijn, waar de locatie aan is gelegen, biedt de mogelijkheid om ook via het water erop uit te gaan. Via de Oude Rijn kan naar omliggende plaatsen als Woerden, Alphen, Nieuwkoop en Leiden worden gevaren, maar ook is Amsterdam of het IJsselmeer te bereiken met de boot vanuit de Oude Rijn.

In 2019 zullen de huidige bedrijfsactiviteiten op de locatie worden stop gezet en zal er begonnen worden met de sloop van de huidige bedrijfsopstallen.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de uitwerking van het woonprogramma op deze locatie. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dit op onze website publiceren en via de nieuwsbrief communiceren.

Ziet u zichzelf wonen aan de Rijn in een natuurlijke omgeving? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte!

Nieuws over Weijpoort

01-03-2019

Sloop opstallen Weijpoort begonnen

Het slopen van de opstallen op de bouwlocatie is inmiddels begonnen en is nu bijna op de helft. Het zal nog enkele weken duren voordat alle opstallen zijn gesloopt en de bodem is gesaneerd en is aangevuld met "schoon materiaal".  Daarnaast wordt er nu ook hard gewerkt aan de verkaveling en de ontwerpen van Weijpoort in Nieuwerbrug aan den Rijn. 


Lees verder
11-01-2019

Weijpoort Nieuwerbrug aan den Rijn

De gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk heeft in haar laatste Raadsvergadering van 2018 het bestemmingsplan voor de locatie Weijpoort 20-22 te Nieuwerbrug aan den Rijn vastgesteld.


Lees verder
12-10-2018

Nieuwerbrug - Herontwikkeling Bunnik locatie

Op dinsdag 25 september hebben de gemeente Bodegraven Reeuwijk, De Van Doorn Groep , Bunnik en ontwikkelaar GREEN Real Estate de overeenkomsten voor de herontwikkeling van de Bunnik locatie in Nieuwerbrug getekend.  


Lees verder

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Weijpoort

Nieuwerbrug aan den Rijn

Blijf op de hoogte

van alle ontwikkelingen rond Weijpoort

Weijpoort

Is een ontwikkeling van Green Real Estate

Voorzieningen

Openbaar vervoer

Bushalte Wierickerschans
811 m
Bushalte Molenbrug
1.47 km
Bushalte Graaf Albrechtstraat
1.64 km
Bushalte Johan Willem Frisostraat
1.96 km
Bushalte Burg. Bruntstraat
1.99 km

Scholen

CBS de Brug
2.03 km
pax christi
2.82 km
Jorai
4.24 km
Constantijnschool
4.37 km
Franciscusschool
4.54 km

Winkels

Jumbo
3.07 km
PostNL
3.07 km
Rabobank
3.13 km
Hema
3.19 km
Zeeman
3.22 km

Medisch

Trekpleister
3.19 km
Service apotheek Rubensstraat
5.82 km
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
6.21 km
Douglas
6.22 km
Etos
6.26 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!