't Zand en Satijnvlinder

Utrecht

Vijf royale, vrijstaande woningen aan 't Zand en de Satijnvlinder.

Wie een foto van Leidsche Rijn in 2011 en nu naast elkaar legt ziet een grote metamorfose van dit gebied. Er is de laatste jaren volop gebouwd en de woningen schoten als het ware uit de grond. Er zijn ook nog plekken waar de foto van 2011 en nu niet veel van elkaar verschillen en nog veel op elkaar lijken. Een van die plekken is 't Zand 24 in Utrecht.

Toch zal dit binnenkort anders zijn.

De bestemmingswijziging van 'boerderij' naar woningen is definitief. Dit is ook gelijk het startsignaal om het plan aan 't Zand verder vorm te geven.

Voorheen werden er in 't Zand bouwkavels aangeboden. Om u als consument sneller en beter van dienst te zijn en om een complete woonbeleving te creëren wordt het plan omgeturnd van bouwkavels naar een compleet woonprogramma.

In dit woonprogramma is er plek voor vijf royale vrijstaande woningen, waarvan er twee gelegen zijn aan 't Zand en drie woningen in een hofje aan de Satijnvlinder liggen.

De architect is klaar met de ontwerpen en deze liggen nu ter beoordeling bij de stedenbouwkundige van de gemeente Utrecht. Wij verwachten dat we, bij een positieve beoordeling, de eerste resultaten hiervan binnenkort aan u mogen presenteren.

Meldt u aan voor de nieuwsbrief dan houden wij u als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom 't Zand 24 in Utrecht.

Nieuws over 't Zand en Satijnvlinder

12-02-2019

De villa's aan 't Zand krijgen steeds meer vorm!

De afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt aan de ontwerpen van de villa's aan 't Zand en aan de Satijnvlinder. De architect heeft vijf mooie villa's ontworpen welk alle vijf van elkaar verschillen. Aan 't Zand komen twee royale villa's met een tuin rondom zodat er zowel in de morgen, als in de avond kan worden genoten van de villa en de tuin. Aan de Satijnvlinder komt een inprikker', een hofje met drie villa's. 


Lees verder
30-08-2018

Ontwikkeling project ’t Zand en Satijnvlinder in Utrecht

De bestemmingswijziging voor de kavels aan 't Zand en de Satijnvlinder, van 'boerderij' naar woningen, is definitief. 


Lees verder

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

't Zand en Satijnvlinder

Utrecht

Blijf op de hoogte

van alle ontwikkelingen rond 't Zand en Satijnvlinder

't Zand en Satijnvlinder

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!