Hof van Leyland

Woerden

Een locatie met een rijke economische historie. De nieuwe woonwijk wordt opgebouwd met gezellige hofjes, waardoor het een knus karakter krijgt. Uiteraard wordt de groene omgeving daarbij niet vergeten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je als eerst op de hoogte van alle ontwikkelingen van Hof van Leyland!

Tot 2003 werden hier stadsbussen gemaakt. Jouw woning wordt namelijk gebouwd op het voormalige terrein van Den Oudsten. Deze autobusfabriek werd in 1926 opgericht en maakte bussen voor allerlei streek- en stadsvervoerders. Een locatie met een rijke economische historie dus.

De nieuwe woonwijk wordt opgebouwd met gezellige hofjes, waardoor het een knus karakter krijgt. Uiteraard wordt de groene omgeving daarbij niet vergeten. Hof van Leyland is te bereiken via de Utrechtsestraatweg en de Fagellaan. Via de Utrechtsestraatweg en de Steinhagenseweg is er een goede aansluiting richting de doorgaande wegen die je leiden naar het centrum van Woerden en de A12. Een ideale woonlocatie!

Binnen Hof van Leyland worden ruim 170 nieuwe woningen gerealiseerd. Klinkt veel, maar de woningen zijn zo divers dat je het amper in de gaten hebt. De woningen zijn speels gepositioneerd langs verschillende hofjes. Betaalbare koopwoningen, ruime eengezinswoningen in diverse prijsklassen, twee-onder-een-kapwoningen en enkele vrijstaande villa's: Hof van Leyland heeft het allemaal.

Naast koopwoningen is in Hof van Leyland tevens gedacht aan huurwoningen in de sociale en vrije sector. Voor iedereen is eenplekje. Het grootste deel bestaat uit grondgebonden woningen, alleen de sociale huurwoningen vormen daarop een uitzondering. Deze worden in de vorm van appartementen in één gebouw vormgegeven.

De ruime en groene opzet van deze nieuwe woonwijk vormt een natuurlijke overgang naar het naastgelegen Staatsliedenkwartier. Een prachtige woonplek, echt iets om samen naar uit te kijken.

Nieuws over Hof van Leyland

26-04-2018

Goed nieuws van Hof van Leyland

Wij hebben goed nieuws omtrent de bestemmingsplanprocedure voor het project Hof van Leyland. Het proces verloopt positief en de laatste (milieutechnische) hobbel lijkt bijna genomen. Wij verwachten dat hier binnenkort een besluit over wordt genomen waarna wij een planning kunnen maken voor de start verkoop en start bouw van de eerste fase! Op dit moment is de verwachting dat de start verkoop na de zomer zal plaatsvinden. 


Lees verder
26-02-2018

Laatste ontwikkelingen Hof van Leyland

In de afgelopen weken is de procedure voor het nieuwe bestemmingsplan voor het voormalige Den Oudsten-terrein opgestart. We praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen rondom het project Hof van Leyland.


Lees verder
10-11-2017

Woerden - Hof van Leyland

Op een plek waar de uitgestrekte natuur het overneemt van de gebouwen en drukte van Woerden, wordt binnenkort Hof van Leyland gerealiseerd.


Lees verder

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Hof van Leyland

Woerden

Blijf op de hoogte

van alle ontwikkelingen rond Hof van Leyland

Hof van Leyland

Is een ontwikkeling van De Vries en Verburg

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Opmaat Financieel Adviseurs

Voorzieningen

Openbaar vervoer

Bushalte Fagellaan
217 m
Bushalte Steinhagenseweg
240 m
Bushalte Aalberselanen
489 m
Bushalte Minkema College
631 m
Bushalte Cattenbroekerdijk
741 m

Scholen

R. de Jagerschool
237 m
Basisschool De Schakel
582 m
Katholieke Basisschool De Regenboog
651 m
Kind & Co, locatie Lolbroeken
674 m
Boomgaard
710 m

Winkels

Vodafone
1.73 km
Zeeman
1.74 km
T-Mobile
1.75 km
ABN Amro
1.84 km
Albert Heijn
1.86 km

Medisch

Huisartsenpraktijk Kievitstraat
1.66 km
ICI Paris XL
1.75 km
Etos
1.75 km
Douglas
1.77 km
Trekpleister
1.81 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over de nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!