Hof van Leyland

Woerden

3 woningtypes

Een locatie met een rijke economische historie. De nieuwe woonwijk wordt opgebouwd met gezellige hofjes, waardoor het een knus karakter krijgt. Uiteraard wordt de groene omgeving daarbij niet vergeten.

Tot 2003 werden hier stadsbussen gemaakt. Jouw woning wordt namelijk gebouwd op het voormalige terrein van Den Oudsten. Deze autobusfabriek werd in 1926 opgericht en maakte bussen voor allerlei streek- en stadsvervoerders. Een locatie met een rijke economische historie dus.

De nieuwe woonwijk wordt opgebouwd met gezellige hofjes, waardoor het een knus karakter krijgt. Uiteraard wordt de groene omgeving daarbij niet vergeten. Hof van Leyland is te bereiken via de Utrechtsestraatweg en de Fagellaan. Via de Utrechtsestraatweg en de Steinhagenseweg is er een goede aansluiting richting de doorgaande wegen die je leiden naar het centrum van Woerden en de A12. Een ideale woonlocatie!

Binnen Hof van Leyland, fase 1, worden 80 woningen gerealiseerd waarvan 41 koopwoningen. Klinkt veel, maar de woningen zijn zo divers dat je het amper in de gaten hebt. De woningen zijn speels gepositioneerd langs verschillende hofjes. Betaalbare koopwoningen, ruime eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen in diverse prijsklassen: Hof van Leyland heeft het allemaal.

Naast koopwoningen is in Hof van Leyland tevens gedacht aan huurwoningen in de sociale en vrije sector. Voor iedereen is een plekje. Het grootste deel bestaat uit grondgebonden woningen, alleen de sociale huurwoningen vormen daarop een uitzondering. Deze worden in de vorm van appartementen in één gebouw vormgegeven.

De ruime en groene opzet van deze nieuwe woonwijk vormt een natuurlijke overgang naar het naastgelegen Staatsliedenkwartier. Een prachtige woonplek, echt iets om samen naar uit te kijken.

Het plan is mooi weergeven in de virtual tour: http://fastgoedzaak.nl/vriesverburg/180071/vogelvlucht/tour.html

Nieuws over Hof van Leyland

04-04-2019

Hof van Leyland fase 1 in Woerden uitverkocht

De eerste fase van het nieuwbouwproject Hof van Leyland in Woerden is uitverkocht. Heb je naast het net gevist bij de verkoop, dan hebben we goed nieuws. Er komt namelijk een tweede fase in verkoop. Hou onze website in de gaten om de start verkoop niet te missen!


Lees verder
19-12-2018

Verkoop gestart Hof van Leyland in Woerden

Afgelopen zaterdag, 19 december, is er gestart met de verkoop van de eerste fase in Hof van Leyland. De start verkoop was enorm druk bezocht en veel enthousiaste kandidaten hebben de verkoopdocumentatie meegenomen.


 


Lees verder
30-11-2018

Start verkoop Hof van Leyland

Op zaterdag 15 december 2018 start de verkoop van de eerste 41 koopwoningen van Hof van Leyland. 41 Uiteenlopende woningen (waaronder 14 sociale koopwoningen) in verschillende vormen en maten. 


Lees verder

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Hof van Leyland

Woerden

Koopprijs Vanaf € 209.000
Woonopp. 92 m2 tot 161 m2
Woningtype 41 eengezinswoningen

Hof van Leyland

Is een ontwikkeling van De Vries en Verburg

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Opmaat Financieel Adviseurs

Voorzieningen

Openbaar vervoer

Bushalte Fagellaan
217 m
Bushalte Steinhagenseweg
240 m
Bushalte Aalberselanen
489 m
Bushalte Minkema College
631 m
Bushalte Cattenbroekerdijk
741 m

Scholen

R. de Jagerschool
237 m
Basisschool De Schakel
582 m
Katholieke Basisschool De Regenboog
651 m
Kind & Co, locatie Lolbroeken
674 m
Boomgaard
710 m

Winkels

Vodafone
1.73 km
Zeeman
1.74 km
T-Mobile
1.75 km
ABN Amro
1.84 km
Albert Heijn
1.86 km

Medisch

Huisartsenpraktijk Kievitstraat
1.66 km
ICI Paris XL
1.75 km
Etos
1.75 km
Douglas
1.77 km
Trekpleister
1.81 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!