Een droomwoning kopen die alleen nog op papier bestaat

Wonen in een nieuwbouwwoning heeft zo zijn charme. Alles is splinternieuw, vaak kunt u uw woning helemaal aanpassen naar uw wensen en nieuwbouwwoningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd.

Al tijdens het bouwproces bouwt u een band op met uw buurtgenoten die hetzelfde traject doormaken, dus u kent uw buren al voordat u gaat verhuizen. Dat belooft veel goeds!

Misschien vindt u het toch best lastig om te kiezen voor een nieuwbouwwoning, omdat u een woning koopt die nog niet bestaat. Gelukkig zijn de deskundige nieuwbouwmakelaars bij De Koning makelaars erin gespecialiseerd u een realistisch beeld te geven van de nog te bouwen woning. Zij begeleiden u stap voor stap bij de keuzes die u maakt over de woning voordat u besluit tot koop over te gaan. Ook tijdens het gehele administratieve proces tot aan de koop toe staan zij u met raad en daad terzijde.

Wat zijn jouw woonwensen?

Geef aan wat jouw woonwensen zijn en blijf op de hoogte van nieuwe projecten!

Vul je woonwensen in

Nieuwbouwprojecten

Nieuws

16-10-2018

Wonen op het Noordereiland in het Groene Hart

Wonen op het Noordereiland, dat klinkt toch al als een vakantieoord? Het Noordereiland, onderdeel van het plan De Verwondering in Nieuwveen, biedt niet alleen ruimte, groen- en waterbeleving. Op dit moment is de architect druk bezig met de uitwerking van vijf fraaie vrijstaande villa’s.


Lees verder
16-10-2018

Woonaccount

Als eerste op de hoogte van de nieuwste nieuwbouwprojecten die aansluiten bij uw behoeften? Maak nu gratis en vrijblijvend uw woonaccount aan.


Lees verder
15-10-2018

Nog woningen beschikbaar!

In september is de verkoop gestart van de Gouwse Tuinen, een nieuwbouwproject in Westergouwe Gouda dat gelegen is in een groene en rustige omgeving. Op dit moment zijn er nog eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Ziet u hier al wonen? Grijp dan nu uw kans!


Lees verder
15-10-2018

Wieringenhof

De Heiwerkzaamheden zijn deze week gestart en er zijn nog appartementen!


Lees verder

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over de nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!