Een droomwoning kopen die alleen nog op papier bestaat

Wonen in een nieuwbouwwoning heeft zo zijn charme. Alles is splinternieuw, vaak kunt u uw woning helemaal aanpassen naar uw wensen en nieuwbouwwoningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd.

Al tijdens het bouwproces bouwt u een band op met uw buurtgenoten die hetzelfde traject doormaken, dus u kent uw buren al voordat u gaat verhuizen. Dat belooft veel goeds!

Misschien vindt u het toch best lastig om te kiezen voor een nieuwbouwwoning, omdat u een woning koopt die nog niet bestaat. Gelukkig zijn de deskundige nieuwbouwmakelaars bij De Koning makelaars erin gespecialiseerd u een realistisch beeld te geven van de nog te bouwen woning. Zij begeleiden u stap voor stap bij de keuzes die u maakt over de woning voordat u besluit tot koop over te gaan. Ook tijdens het gehele administratieve proces tot aan de koop toe staan zij u met raad en daad terzijde.

Wat zijn jouw woonwensen?

Geef aan wat jouw woonwensen zijn en blijf op de hoogte van nieuwe projecten!

Vul je woonwensen in

Nieuwbouwprojecten

Nieuws

20-05-2019

Start verkoop Gouwse Tuinen fase 2, Gouda

Zaterdag 15 juni a.s., tijdens de Dag van de Bouw, start de verkoop van het nieuwbouwproject Gouwse Tuinen fase 2 in Gouda.


Wil je voorrang krijgen op de toewijzing? Plan dan tussen 22 mei en 15 juni alvast een informatiegesprek in met ons.


Lees verder
20-05-2019

Start verkoop 15 juni | Westend fase 2, Roelofarendsveen

Na het succes van Westend fase 1 start nu ook de ontwikkeling van fase 2. In deze fase worden in totaal 38 tweekappers en rijwoningen gebouwd. Allemaal met een prachtige ligging aan het water. Blok 15 juni vast in je agenda, want dan is de start verkoop! 


Lees verder
17-05-2019

Nog 1 woning te koop | DUBBELOP, Kudelstaart

200 m² woonoppervlakte, een grote voortuin, meer dan een riante achtertuin, groen en rust: je vindt het in Kudelstaart, waar nieuwbouwproject DUBBELOP wordt gerealiseerd. Een dubbel zo grote tuin, dubbel parkeren op eigen kavel en dus dubbel zoveel woonplezier! Interesse? Op dit moment is er nog één woning beschikbaar. 


Lees verder
16-05-2019

Start verkoop | Bredius Kwartier, Woerden

Op een buitengewoon mooie plek, net buiten het centrum van Woerden, wordt het project Bredius Kwartier gerealiseerd: een appartementengebouw met 18 tot 20 fraaie appartementen. De verkoop van de appartementen start op zaterdag 25 mei aanstaande. 


Lees verder

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!