Contact opnemen

De Tolgaarder

Heerlijk landelijk wonen, middenin de Randstad!

Meld je nu aan als reservekandidaat

Welkom in de Tolgaarder

De Tolgaarder

Welkom in De Tolgaarder, waar je duurzaam en plezierig woont in Nieuwerbrug aan den Rijn. De Tolgaarder maakt deel uit van de nieuwe wijk De Wijde Wiericke.

In totaal worden er elf comfortabele woningen in een moderne bouwstijl gerealiseerd, waarbij je kunt kiezen uit drie woningtypen. Extra fijn is dat alle woningen een zonnige tuin aan het water hebben. Het plan bestaat uit: zeven tussenwoningen en vier hoekwoningen.

Beleef het in Nieuwerbrug

Wonen in Nieuwerbrug

Door de vele mooie en historische locaties is Nieuwerbrug een charmant dorpje. De Weypoortse molen uit 1674 is zo’n historisch plekje alsook Fort Wierickeschans. Dat werd in de 17e eeuw gebouwd als verdedigingswerk als onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie. De robuuste gebouwen en de dikke verdedigingswallen van het fort maken het een prachtige locatie om te bezoeken. Erlangs stroomt de Enkele Wiericke en verderop, in het dorp, de Dubbele Wiericke. Beide waterwegen komen uit in de Oude Rijn en dat zorgt voor veel vertier. In de zomer is het een komen en gaan van motorbootjes en sloepjes. In de winter, als het flink gevroren heeft, wordt er volop geschaatst!

Vakantiegevoel in eigen tuin

Landelijk wonen midden in de Randstad

Het is vroeg in de morgen, de zon komt op en schijnt door de ramen naar binnen. Het is fijn wakker worden in de rust van een dorpse en landelijke omgeving. Met de vogels op de achtergrond stap je de tuin in voor een kopje koffie. Ondanks dat er gewerkt moet worden voert het vakantiegevoel toch de boventoon. Vandaag ga je voor je werk naar Den Haag en morgen naar Utrecht, maar gelukkig zijn deze steden snel te bereiken. Binnen 4 minuten ben je op de A12 en een half uurtje later ben je in Den Haag. Je denkt al aan morgen, want dan is de reistijd zelfs maar een kwartier.

Focus op duurzaamheid

Duurzaam wonen in 'De Tolgaarder'

Als we de aarde leefbaar willen houden voor onze kinderen, dan moeten we echt met z’n allen aan de slag. De aankoop van een nieuwbouwwoning is alvast een stap in de juiste richting. Jouw woning wordt goed geïsoleerd, voorzien van een lucht-waterwarmtepomp en je krijgt zonnepanelen op het dak! Daarmee is jouw nieuwe woning vele malen energiezuiniger dan bijvoorbeeld een woning uit de jaren ’90. Een nieuwbouwwoning krijgt standaard energielabel A+++ mee, is minder belastend voor het milieu en stoot ook minder CO2 uit.

Ruimte voor een groene leefomgeving

De dag van morgen begint vandaag

Als je woont in een mooie groene omgeving, dan wil je dat gevoel natuurlijk ook rondom je woning ervaren. Een groene, waterdoorlatende tuin is in dit geval een mooie toevoeging. Door de klimaatverandering zijn er vaker periodes van droogte en langdurige hoosbuien. Het regenwater sijpelt de tuin in en zoekt z’n weg in de bodem. In een volledig betegelde tuin kan het water niet weg. Daarom mag je in jouw voor- en achtertuin (excl. talud) niet meer dan 50% verharding aanbrengen. Leg een watervriendelijke tuin aan, zodat je droge voeten houdt en biodiversiteit rond je huis hebt. Vogels en vlinders zullen zich er dan steeds vaker laten zien.

De USP's van De Tolgaarder

Kenmerken

Duurzaamheid (gasloos)

Naast duurzaamheid voor het milieu is dit ook duurzaam voor je portemonnee!

Parkeren nabij de woning

In het project parkeer je in het openbare gebied gemakkelijk en vlakbij je auto.

Midden in het Groene Hart

Middenin het groen en toch dichtbij de uitvalswegen naar de grote steden van de Randstad.

Alles spiksplinternieuw

Één van de grote voordelen van nieuwbouw, alles nieuw en naar je eigen smaak.

Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten over De Tolgaarder

post

We zijn gestart!

De verkoop van het mooie nieuwbouwplan De Tolgaarder is gestart!

post

Landelijk wonen midden in de Randstad

het is vroeg in de morgen, de zon komt op en schijnt door de ramen naar binnen. Het is fijn wakker worden in de rust van een dorpse en landelijke omgeving.

post

Duurzaam wonen in De Tolgaarder

Als we de aarde leefbaar willen houden voor onze kinderen, dan moeten we echt met z'n allen aan de slag. De aankoop van een nieuwbouwwoning is alvast ene stap in de juist richting.