Nieuws

Woerden - Graskaasdag 2018

18 mei 2018

Op zaterdag 2 juni is het weer zover; De Graskaasdag. Tijdens de Graskaasdag wordt de lente en het nieuwe kaasseizoen feestelijk op het Kerkplein in Woerden gevierd.

Vleuten - Nog 1 kavel aan het Maximapark beschikbaar!

18 mei 2018

Bouw jij straks jouw eigen droomwoning aan het Maximapark in Vleuten? Er is op dit moment nog 1 kavel van 985 m2 beschikbaar!

Utrecht - Uniek en Energiek wonen in Leidsche Rijn Centrum

18 mei 2018

In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn wordt Energiek ontwikkeld. Een uniek plan met herenhuizen en appartementen in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen, een schitterende binnentuin, een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat en nog veel meer!

Woerden - Start verkoop datum Schildersgilde bekend!

18 mei 2018

Schildersgilde gaat in verkoop! Op dinsdag 5 juni a.s. gaan de woningen in Schildersgilde officieel in verkoop. In de volgende nieuwsbrief volgt de officiele uitnodiging voor de start verkoop en zullen we de locatie en tijden bekend maken. Wel kunnen we je vertellen dat het in de avond plaats zal vinden.

Nieuwbouw platform Nieuwwonen Groene Hart gelanceerd

11 mei 2018

Woensdag 9 mei jl. is het nieuwbouwplatform NieuwWonenGroenehart.nl gelanceerd.

Alphen aan den Rijn - 34 royale appartementen in het Havenhuys

11 mei 2018

In Alphen komen er  in het Havenhuys binnenkort 34 appartementen in verkoop.

Goed nieuws van Hof van Leyland

26 april 2018

Wij hebben goed nieuws omtrent de bestemmingsplanprocedure voor het project Hof van Leyland. Het proces verloopt positief en de laatste (milieutechnische) hobbel lijkt bijna genomen. Wij verwachten dat hier binnenkort een besluit over wordt genomen waarna wij een planning kunnen maken voor de start verkoop en start bouw van de eerste fase! Op dit moment is de verwachting dat de start verkoop na de zomer zal plaatsvinden. 

Sluiseiland Vianen gaat voor lokale en duurzame energie

26 april 2018

Duurzame energie is een belangrijk speerpunt voor het toekomstige Sluiseiland. De plannen zijn volop in ontwikkeling en in aanloop daar naar toe zijn de mogelijkheden voor lokale en duurzame energie verkend. Windpark Autena in Vianen is daar de uitgesproken plek voor. Samen met ingenieursbureau Witteveen en Bos was ontwikkelaar Smit’s Bouwbedrijf aanwezig bij de opening van het windpark om deze kansen voor Sluiseiland te onderstrepen.

Utrecht Leidsche Rijn - Woon- en Informatiemarkt

12 april 2018

Morgen (zaterdag 14 april) vindt de Woon- en Informatiemarkt van Leidsche Rijn plaats.

Sluiseiland een voorbeeld van integrale duurzaamheid

22 maart 2018

Bij de ontwikkeling van Sluiseiland staat duurzaamheid voorop. Het gemeentelijk duurzaamheidsbeleid en de specifieke eigenschappen van de locatie Sluiseiland dienen hierbij als uitgangspunt. Leon Valkenburg van Witteveen en Bos vertelt je hier meer over.

Annemarie, onze nieuwe Nieuwbouwspecialist, stelt zich graag aan je voor

01 maart 2018

Vanaf 1 maart heeft onze nieuwbouwafdeling er een nieuwe collega erbij. Annemarie van Duuren komt het team versterken en wellicht treft u haar al snel tijdens een start verkoop of een informatiegesprek voor een van onze projecten. Goed om vast even kennis te maken.

De nieuwe woondromen is uit!

01 maart 2018

We laten de kou achter ons en daarom verblijden wij u graag met een nieuwe Woondromen, boordevol nieuws, achtergronden en trends op het gebied van wonen en verhuizen.

Boskoop - Nieuw fase Waterrijk in verkoop

01 maart 2018

Op woensdag 7 maart jl. is de verkoop van fase 3C in Waterrijk Boskoop gestart..

Ontdek wat Schildersgilde jou te bieden heeft!

01 maart 2018

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de voorbereidingen van Schildersgilde en de resultaten mogen er wat ons betreft zijn. De nieuwe projectwebsite is live en we mogen je een indicatie van de verkoopprijzen geven.

Laatste ontwikkelingen Hof van Leyland

26 februari 2018

In de afgelopen weken is de procedure voor het nieuwe bestemmingsplan voor het voormalige Den Oudsten-terrein opgestart. We praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen rondom het project Hof van Leyland.

Woerden - Informatieavond Schildersgilde druk bezocht

22 februari 2018

Afgelopen maandag vond in De Plint in Woerden de eerste informatieavond voor het Schildersgilde plaats.

Vianen - Ondertekening Koop- en Realisatieovereenkomst Sluiseiland

22 februari 2018

Op woensdag 14 februari 2018 hebben directeur Vincent van den Broek van ontwikkelaar Smit’s Bouwbedrijf en wethouder Marcel Verweij van de Gemeente Vianen hun handtekeningen gezet onder de Koop- en Realisatieovereenkomst voor het Sluiseiland in Vianen.

Nieuwbouwprojecten van 2017 en 2018

01 februari 2018

In het afgelopen jaar hebben wij vele nieuwbouw woondromen waar mogen maken. Ook in 2018 staan we in de startblokken. Benieuwd naar onder andere de toekomstige nieuwbouwprojecten? Bekijk het filmpje!

Boskoop - Tweede editie woon- inspiratiemagazine-Waterrijk

31 januari 2018

De tweede editie van het woon- inspiratiemagazine is gepresenteerd.

Vianen Sluiseiland - Jan Blanken weer terug in Vianen

31 januari 2018

Dit keer geen nieuwbouwnieuws, maar monumenten nieuws. Dit jaar is het 180 jaar geleden dat Jan Blanken Jansz overleed. Een van de beroemdste Nederlandse waterbouwkundigen van de 19e eeuw.

Woerden - Jan Steenstraat wordt Schildersgilde

26 januari 2018

Het project aan de Jan Steenstraat in Woerden heeft een nieuwe naam gekregen. Geïnspireerd op het Schilderskwartier waarin het project gerealiseerd wordt, zal het project Schildersgilde een duurzaam stukje kunst in Woerden worden.

Meer nieuwbouwhuizen zonder gasaansluiting

26 januari 2018

Je hebt het deze week misschien al meegekregen in het nieuws, gasloos bouwen moet de nieuwe trend worden bij nieuwbouwwoningen.

Samen uitkijken naar 2018!

15 december 2017

Het nieuwe jaar staat voor de deur en wij snappen dat je tijdens het ontkurken van de champagne niet meteen denkt aan een interessant nieuwbouwproject. Laat staan het kopen van een nieuwbouwwoning.

Wij hebben dan ook de laatste weken van 2017 gebruikt om 2018 letterlijk en figuurlijk knallend te beginnen!

Woerden - Jan Steenstraat

15 december 2017

Herenhuizen en appartementen in het Schilderskwartier!

Op een mooie groene en waterrijke locatie in Woerden worden 33 woningen ontwikkeld in verschillende typen, allen rolstoeltoegankelijk en minimaal energieneutraal!

Gouda - Waddenpad laatste project op Eiland I van Westergouwe!

08 december 2017

Op 19 december gaat het laatste project van Eiland I in Westergouwe in verkoop. In het project Waddenpad is er ruimte voor 13 woningen, verdeeld over 4 twee-onder-een-kapwoningen en 9 rijwoningen.

Vianen - Vers vanuit de tekenkamer van Sluiseiland

24 november 2017

De architecten van Sluiseiland Vianen zijn druk aan het schetsen. Allemaal binnen de kaders en kansen die het stedenbouwkundig plan biedt voor ‘Wonen op Sluiseiland’: een groene ruimte, met langgerekte lanen, mooie doorkijkjes, een fraaie openbare ruimte en dichtbij het oude hart van de stad.

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over de nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!

... error
Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.