Nieuws

Een nieuwe woning kost veel geld. Wil je je woning het liefst uitbreiden, maar heb je er op dit moment het geld niet voor, dan kies je er wellicht voor om dit later te doen. We nemen je mee in de voor- en nadelen van het later uitbouwen.

30 jan. 2023

Je hebt jouw droomhuis op het oog, dus het is tijd voor... het afsluiten van je hypotheek. Een complex proces waarbij je te maken hebt met veel te maken keuzes en variabelen, afhankelijk van jouw situatie. Met deze tips maak je het nét iets makkelijker.

30 jan. 2023

Als je een nieuwbouwhuis hebt gekocht, kun je waarschijnlijk niet wachten om te verhuizen naar jouw nieuwe droomwoning. Om de bouw te kunnen volgen organiseert de aannemer vaak zogenoemde kijkdagen en een inmeetdag. Wat kun je op deze dagen verwachten?

30 jan. 2023

Team nieuwbouw wenst u fijne feestdagen toe! Ook in 2023 staan we voor u klaar om uw woondromen waar te maken.

22 dec. 2022

Wanneer je huis wordt opgeleverd, vindt er een opleveringskeuring plaats. Tijdens deze keuring kan het zijn dat er een proces-verbaal wordt opgesteld. Dit klinkt misschien heel spannend, maar dat valt gelukkig mee. Wij leggen uit wat het inhoudt.

24 nov. 2022

Kom snel bij ons binnen om een leuke knutsel kleurplaat te innen. Zet je huisje hier en haal je traktatie op met plezier!

22 nov. 2022

Woensdag 2 november was het feest op de bouwplaats van Het Fortuyn van Voorschoten: de bouw van fase 1 is gestart! Kopers en andere betrokkenen hebben geproost op een voorspoedige bouw. Daarnaast konden kopers alvast kennismaken met hun toekomstige buurtgenoten.

08 nov. 2022

In Waarder start nog dit jaar de bouw van de zeven energieneutrale woningen van het nieuwbouwwproject Alexander. Naast alle duurzame maatregelen krijgen de woning ook het systeem JustNimbus; een innovatief systeem voor het hergebruiken van regenwater.

01 nov. 2022

Sluiseiland is een bijzonder nieuwbouwproject vlak bij het historische centrum van Vianen. Met een unieke uitstraling, bijzondere architectuur en heel veel water en groen. Bekijk de dronebeelden uit dit bericht en ontdek deze fantastische locatie!

26 okt. 2022

Op een fantastische plek in Nieuwerbrug aan den Rijn komt De Brugse Zoom: een nieuwbouwproject met een variatie aan woningen aan het water, waarvan ongeveer de helft ook nog eens uitkijkt over de weilanden. De projectwebsite van De Brugse Zoom is inmiddels live!

22 okt. 2022

Ben jij op zoek naar een royale nieuwbouwwoning in een groene en toekomstbestendige wijk? Dan is Het Fortuyn van Voorschoten wat voor jou! Hier zijn nog enkele halfvrijstaande villa’s te koop met standaard woonoppervlaktes variërend van 144 tot 150 m².

18 okt. 2022

De verkoop van Westvaartpark fase 2a in Hazerswoude-Rijndijk is in volle gang, maar er liggen nog kansen om een prachtige energiezuinige woning te bemachtigen! Lees snel verder en ontdek wat deze fase van Westvaartpark jou te bieden heeft.

18 okt. 2022

Deze week is de 751ste editie van de Paardenmarkt in Vianen! Deze jaarlijkse markt is niet alleen een begrip onder de inwoners van Vianen, maar zeker ook voor mensen uit de regio. Net als eerder is Sluiseiland ook dit jaar trotse sponsor van dit evenement!

12 okt. 2022

Landelijk wonen in een kleinschalig nieuwbouwproject, maar ook profiteren van het gemak van grote steden als Leiden en Alphen aan den Rijn in de buurt? Het kan in Zonnebeekweide! In dit nieuwbouwproject in Woubrugge zijn nog een aantal woningen te koop.

10 okt. 2022

Genieten van het gemak van gelijkvloers wonen en een wijds uitzicht over de Lek? Het kan in Sluiseiland Kop Noord. In dit nieuwbouwproject vlak bij het historische stadshart van Vianen zijn nog een aantal royale appartementen te koop.


 

05 okt. 2022

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens