Nieuws

Nieuws

Regelmatig plaatsen wij nieuwe informatie over de projecten die te koop komen, in de verkoop of in aanbouw zijn. Daarnaast kom je nieuwtjes tegen die interessant kunnen zijn om te weten wanneer je nieuwbouw koopt of recent hebt gekocht.

Op Sluiseiland Centraal kunt u straks heerlijk genieten van een kopje koffie op uw eigen balkon met als uitzicht: het Merwedekanaal! In deze fase hebben wij nog twee penthouses beschikbaar!

17 jan. 2022

Vanaf vandaag heeft u de mogelijkheid om uw definitieve voorkeuren (bouwnummers) door te geven en uw inschrijving compleet te maken op de projectwebsite! De inschrijving sluit op maandag op 24 januari om 12:00 uur.

14 jan. 2022

Voorafgaand aan de start verkoop op vrijdag 14 januari zal er op donderdagavond op 13 januari om 19:00 uur een webinar worden gegeven door ons!

12 jan. 2022

De term duurzaamheid wordt steeds belangrijker in een wereld waar fossiele brandstoffen steeds schaarser worden. Uiteindelijk zal alles opgaan en moeten we vertrouwen op alternatieve bronnen van energie.

10 jan. 2022

Robijnhof is straks een ideale plek voor mensen die graag willen genieten van de stadse centrumvoorzieningen van Leiden

07 jan. 2022

Op 23 december 2021 is de verkoop gestart van De Sluismeester in Vianen. Je hebt nog enkele dagen de tijd om je in te schrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Inschrijven kan via de projectwebsite tot maandag 10 januari a.s. 12.00 uur.

06 jan. 2022

De kortste dag van het jaar laten wij alweer achter ons. Het aftellen voor het jaar 2021 is begonnen. Eenieder heeft zijn eigen ervaringen dit jaar. Hoe zijn die van u geweest?

21 dec. 2021

Vrijdag 17 december was het eindelijk zover! Al vroeg in de morgen stond de verhuisploeg klaar en binnen één dag zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Prins Bernhardlaan 3H.

20 dec. 2021

Robijnhof is gelegen in de woonwijk Hoge Mors in Leiden en ligt als een soort schiereiland in de bocht van de Oude Rijn, vlak bij het centrum van Leiden. 

17 dec. 2021

Er is een nieuwe fase van Sluiseiland in Vianen in aantocht: De Sluismeester. Deze fase bestaat uit 32 riante herenhuizen en vormt hét sluitstuk van Sluiseiland. De online verkoop van de herenhuizen gaat 23 december a.s. van start. 

14 dec. 2021

Paraplu cadeau

Van houd uw hoofd koel, is het met deze natte dagen: houd uw hoofd droog!

12 dec. 2021

Op deze fantastische locatie kunt u straks wonen in één van de comfortabele, luxe appartementen en penthouses met drie, vier of vijf kamers ingedeeld.

11 dec. 2021

In het Fortuyn is het heerlijk thuiskomen. Vanaf het moment dat u de woonwijk binnenrijdt of loopt, kunt u genieten van mooie bomen, hagen, kleurrijke bloemen en planten. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de speciaal voor hen ingerichte speelplekken.

10 dec. 2021

Omdat de locatie van Park Beresteyn zo bijzonder is, was er gelegenheid om op zaterdag 4 december een bezoek te brengen aan het park. Ook stonden onze collega's, Albert, Martijn en Fleur klaar voor het beantwoorden van vragen, en het geven van informatie. 

07 dec. 2021

In Hof van Leyland fase 2 in Woerden is nog één royale hoekwoning te huur. De woning is volledig gestoffeerd en van alle gemakken voorzien. Extra voordeel: begin januari krijgen alle huurders de sleutel. 

05 dec. 2021

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens