Nieuws

Een nieuw hoofdstuk: Van zeilen en rondvliegen naar nieuwbouwwoningen

26 feb. 2024

De verkoop van het mooie nieuwbouwplan De Tolgaarder is gestart!

13 feb. 2024

In nieuwbouwproject "De Brugse Zoom" is er nieuw woningaanbod beschikbaar! Er zijn namelijk fraaie 2^1kapwoningen en vrijstaande woningen toegevoegd aan het aanbod. Grijp deze kans om een schitterende stap in je woonavontuur te zetten.

29 jan. 2024

Er is officieel gestart met de aanleg van de bouwweg voor ons nieuwbouwproject De Brugse Zoom!

15 dec. 2023

In Woerden, op de locatie Snellerpoort wordt Huis in het Veld ontwikkeld. Het plan bestaat uit 48 appartementen en 32 woningen, gecombineerd met parkeren en een prachtige binnentuin!

01 dec. 2023

In Zoeterwoude zijn recentelijk de eerste sleutels overgedragen.

23 nov. 2023

Zaterdag 2 december vindt een nieuwe editie plaats van de ERA Open Huizen Route en ook in Vianen heet het Sluiseiland u van harte welkom!

23 nov. 2023

Op zaterdag 2 december vindt een nieuwe editie plaats van de ERA Open Huizen Route. Op deze dag zijn ook de deuren van Alexander geopend voor bezoekers!

23 nov. 2023

Het is zover. De realisatie van De Brugse Zoom gaat beginnen! In een tijd dat nieuwbouw steeds schaarser wordt, gaat De Brugse Zoom voor het goede nieuws dat de eerste woningen gerealiseerd gaan worden.

31 okt. 2023

Wil jij ervaren hoe het is om te wonen op het unieke Sluiseiland in Vianen? Kom op vrijdag 3 november aanstaande naar het Open Huis op de locatie en ontdek deze bijzondere en waterrijke woonomgeving en het laatste beschikbare woningaanbod.

18 okt. 2023

Op 13 oktober a.s. gaat een nieuwe fase van Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk in verkoop. Een fase waarin je kunt kiezen uit 24 ruime eengezinswoningen en statige herenhuizen. De online inschrijving opent aanstaande vrijdag om 12.00 uur.

12 okt. 2023

De laatste beschikbare woningen van nieuwbouwproject Alexander in Waarder hebben een volledig ingerichte voor- en achtertuin gekregen. Ze zijn daarmee klaar om hun toekomstige bewoners te verwelkomen. Word jij één van de gelukkige kopers?

12 okt. 2023

In Hoogtij, prachtig gelegen aan de Hollandse IJssel, zijn nog twee villa's te koop. Benieuwd naar de villa's en de prachtige locatie?

05 sep. 2023

Wilt u eind dit jaar wonen op deze mooie plek in Leiden, grijp uw kans!
Er zijn nog twee woningen met garage beschikbaar!

De kwaliteiten van nieuwbouw zonder een overbrugging, hoe mooi is dat! Wat een gemak.

29 aug. 2023

Met de zomervakantie voor de deur maken veel mensen zich klaar om op vakantie te gaan. Maar voordat je de deur dichttrekt en vertrekt naar je vakantiebestemming, is het belangrijk om nog aandacht te besteden aan de volgende punten, zodat je onbezorgd op reis kunt.

01 aug. 2023

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens