Nieuws

Nieuwbouwprojecten van 2017 en 2018

01 feb. 2018

In het afgelopen jaar hebben wij vele nieuwbouw woondromen waar mogen maken. Ook in 2018 staan we in de startblokken. Benieuwd naar onder andere de toekomstige nieuwbouwprojecten? Bekijk het filmpje!

Boskoop - Tweede editie woon- inspiratiemagazine-Waterrijk

31 jan. 2018

De tweede editie van het woon- inspiratiemagazine is gepresenteerd.

Vianen Sluiseiland - Jan Blanken weer terug in Vianen

31 jan. 2018

Dit keer geen nieuwbouwnieuws, maar monumenten nieuws. Dit jaar is het 180 jaar geleden dat Jan Blanken Jansz overleed. Een van de beroemdste Nederlandse waterbouwkundigen van de 19e eeuw.

Woerden - Jan Steenstraat wordt Schildersgilde

26 jan. 2018

Het project aan de Jan Steenstraat in Woerden heeft een nieuwe naam gekregen. Geïnspireerd op het Schilderskwartier waarin het project gerealiseerd wordt, zal het project Schildersgilde een duurzaam stukje kunst in Woerden worden.

Meer nieuwbouwhuizen zonder gasaansluiting

26 jan. 2018

Je hebt het deze week misschien al meegekregen in het nieuws, gasloos bouwen moet de nieuwe trend worden bij nieuwbouwwoningen.

Samen uitkijken naar 2018!

15 dec. 2017

Het nieuwe jaar staat voor de deur en wij snappen dat je tijdens het ontkurken van de champagne niet meteen denkt aan een interessant nieuwbouwproject. Laat staan het kopen van een nieuwbouwwoning. Wij hebben dan ook de laatste weken van 2017 gebruikt om 2018 letterlijk en figuurlijk knallend te beginnen!

Woerden - Jan Steenstraat

15 dec. 2017

Herenhuizen en appartementen in het Schilderskwartier! Op een mooie groene en waterrijke locatie in Woerden worden 33 woningen ontwikkeld in verschillende typen, allen rolstoeltoegankelijk en minimaal energieneutraal!

Gouda - Waddenpad laatste project op Eiland I van Westergouwe!

08 dec. 2017

Op 19 december gaat het laatste project van Eiland I in Westergouwe in verkoop. In het project Waddenpad is er ruimte voor 13 woningen, verdeeld over 4 twee-onder-een-kapwoningen en 9 rijwoningen.

Vianen - Vers vanuit de tekenkamer van Sluiseiland

24 nov. 2017

De architecten van Sluiseiland Vianen zijn druk aan het schetsen. Allemaal binnen de kaders en kansen die het stedenbouwkundig plan biedt voor ‘Wonen op Sluiseiland’: een groene ruimte, met langgerekte lanen, mooie doorkijkjes, een fraaie openbare ruimte en dichtbij het oude hart van de stad.

Zoeterwoude - Michel en Vanessa gaan Wonen in de Watertuin

24 nov. 2017

Bijna tien jaar geleden verhuisden Michel en Vanessa naar een heerlijk nieuwbouwhuis aan de rand van Leiden. Alle gezinsleden hebben het hier prima naar hun zin. Het ideale plaatje is compleet, zou je zeggen. Toch gaat de familie Nederstigt begin 2019 verhuizen; ze hebben hun droomwoning weten te bemachtigen in het nieuwbouwproject ‘Wonen in de Watertuin’ op nog geen driehonderd meter afstand van hun huidige huis. Lees hieronder verder waarom!

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over de nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!