27 december a.s. start verhuur | Hof van Leyland, Woerden

De nieuwe woonwijk Hof van Leyland: een knusse plek met groene hofjes, vlakbij het levendige centrum van Woerden. Iets voor jou? Op 27 december gaat de verhuur van de eerste 9 luxe en duurzame woningen van dit project van start.

Zowel de buitenruimte als de woningen in Hof van Leyland hebben een duurzaam ontwerp. De buurt krijgt autovrije hofjes, veel openbaar groen en een duurzame oplossing voor de opvang en afvloeiing van regenwater. Alle woningen zijn gasloos, worden voorzien van vloerverwarming en de PV-panelen op het dak wekken een deel van de energiebehoefte zelf op.

De luxe huurwoningen bevinden zich midden in de eerste fase van Hof van Leyland en liggen verspreid in en om de hofjes. Ze beschikken allemaal over een mooie woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, een ruime berging voor fietsen, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een riante tweede verdieping. Verder worden de woningen voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur en een complete badkamer met modern sanitair. 

Spreekt huren in Hof van Leyland jou aan? De inschrijving start op vrijdag 27 december a.s. (12:00 uur) en sluit op maandag 20 januari 2020 (12:00 uur). De prijzen zijn op de projectwebsite te vinden. Om in aanmerking te komen voor één van de woningen dien je aan de vastgestelde inkomensvoorwaarden te voldoen. Controleer of je aan deze voorwaarden voldoet voordat je je inschrijft. Dit kan op www.hureninhofvanleyland.nl/huurlastenberekening.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens