Interesse in de Houttuin Fase II?

De officële verkoop van De Houttuin fase II is gesloten. Heb jij nog steeds interesse in dit project? Of is dit project je voorbij gegaan? Neem dan een kijkje op de projectwebsite en schrijf je in als reservekandidaat!


Met woonoppervlaktes variërend van 60 tot 85 m² bieden de appartementen van De Houttuin fase 2 je alle ruimte om fijn te wonen. Ze zijn standaard voorzien van een keuken en luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de badkamer en keuken naar eigen wens samen te stellen. Ook zijn er diverse meerwerkopties mogelijk. Voor extra opbergruimte is er een inpandige berging in het appartement en ook aan je fiets en auto is gedacht. Deze kun je kwijt in de algemene fietsstallingsruimte en in het parkeergebouw om de hoek. De appartementen van De Houttuin fase 2 zijn beschikbaar vanaf € 275.000,- v.o.n.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens