Riant en statig wonen in Levels

03 juni 2021

Riant en statig wonen: wie wil dat nou niet? Het kan in deze statige stadsvilla in het nieuwbouwproject Levels in Utrecht. Het riante woonoppervlak van maar liefst 237 m² biedt jou alle ruimte om jouw woonwensen uit te laten komen.

Deze vrijstaande woning (bouwnummer 66) beschikt over 4 woonlagen. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkeuken, die middels een schuifpui toegang geeft tot een terras. Daarnaast bereik je vanuit de woonkeuken het souterrain en de eerste verdieping. In het souterrain vind je een royale slaapkamer met een schuifpui naar een terras aan het water, een badkamer en een ruimte die nog naar wens in te richten is.

Op de eerste verdieping van deze woning bevindt zich de woonkamer, met aansluitend een ruime loggia op het zonnige zuiden. Deze is via 2 schuifpuien bereikbaar. Dankzij het grote hoekraam aan de andere zijde van de woonkamer heb je hier een leuk uitzicht over het water. De tweede verdieping is voorzien van nog 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Ook aan parkeren is gedacht: je parkeert jouw auto op jouw eigen parkeerplek, welke zich direct naast de woning bevindt. De koopsom voor deze stadsvilla bedraagt € 1.200.000,- v.o.n.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen? Wacht dan niet langer en pak deze unieke kans! Informeer ons naar de mogelijkheden. Het is namelijk mogelijk om deze woning verder naar eigen wens te personaliseren.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Levels?

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Levels

Utrecht

€ 389.000 tot € 1.200.000

Bekijk ook het project Levels »

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!