Royaal wonen in de Westtoren van Octagon

Ben jij op zoek naar een ruim appartement dichtbij het station én de gezellige binnenstad van Leiden? Dan is het nieuwbouwproject Octagon wat voor jou! In de Westtoren van dit project er nog 1 royaal appartement beschikbaar!

Het nog beschikbare appartement is bouwnummer 1510. Deze comfortabele 3-kamerappartement heeft een woonoppervlakte van 108 m² en bied je alle ruimte om jouw woonwensen waar te maken. Het appartement heeft een royale woonkamer met open keuken, 2 grote slaapkamers, een luxe badkamer en een heerlijke buitenruimte. Ook fijn: in de onderbouw van Octagon beschik je ook nog over een eigen berging én parkeerplaats. Zo hoef je hier dus nooit te zoeken naar een plek om jouw auto te parkeren. Het appartement in de Westtoren van Octagon is beschikbaar voor € 583.000,- v.o.n.    

Heb jij interesse in het nog beschikbare appartement in de Westtoren van Octagon of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens