HoogTij is gereed.

Aan de Hollandsche IJssel verrijst er iets prachtigs; rietgedekte daken, een besloten hof, een unieke rustieke sfeer en riante terrassen aan het water..

Stelt u zich voor; iedere dag de getijden, seizoenen en natuur aan uw achtertuin als een waar levend schilderij kunnen zien veranderen vanuit de enorme glaspui.

Tijdens het ontwerpen is er veel aandacht geschonken aan de verbinding tussen het water en uw woning. Het resultaat is dat iedere villa beschikt over een riant terras en schitterende tuin met directe ligging aan de Hollandsche IJssel.

Laat u inspireren door de eerste impressie van HoogTij. De villa's liggen aan een intiem hof, waar aan de achterzijde het water lonkt.

Er wordt op dit moment druk gewerkt aan en uitgebreide website met informatie en duidelijke, prachtige impressies. Ook de tekeningen worden op dit moment in orde gemaakt. 

Dit doen wij omdat wij nog willen starten met de verkoop in 2020! 

Om u te ontzorgen willen wij u graag informeren wanneer de verkoop gaat beginnen, dit doen wij door u als eerste een nieuwsbrief te sturen als het zover is.

Schrijft u zich hieronder in?

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens