Alexander

De verkoop is 13 mei gestart!

De perfecte plek voor fijn wonen en heerlijk spelen!

Een exclusief nieuwbouwproject van 7 robuuste eengezinswoningen in een fijne dorpse en vooral groene omgeving. De woningen zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Met een fraaie steiger van 5.4 m breed en 2.5 m diep, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op de 2e verdieping én de luxe badkamer is het basispakket meer dan compleet! Zie je jezelf hier al wonen, gezellig samen of met je gezin? Dan is dit een unieke kans om de natuurlijke charme van het leven in een dorp als Waarder te ervaren! En dankzij de vrijwel directe ligging van het groene dorp aan de A12 is de dynamiek van de omliggende steden nooit ver weg!
Alle voordelen van Waarder komen samen in Alexander: een nieuwbouwproject van zeven robuuste eengezinswoningen, die hun nieuwe bewoners meer dan hartelijk ontvangen.

De woningen zijn gasloos en energieneutraal, en dus volledig voorbereid op de toekomst. Het warmtepompsysteem en de zonnepanelen worden in de basis
gehuurd met een onderhoudscontract bij Klimaatgarant.

In de achtertuin van alle woningen wordt aan de waterkant een trapje en een royale steiger aangebracht over de gehele breedte van de woning. Bovendien wordt in het openbaar gebied een vlonder aan het water gecreëerd en een leuke kleine speeltuin. Zo biedt Alexander aan zijn jonge bewoners een unieke kans op een fijne jeugd met veel ruimte om te leven en te spelen.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens