Alle woningen verkocht!

Alle woningen zijn verkocht en de bouw van de 35 woningen in project Wouw! vordert snel. Nu nog in de steigers, maar straks een afwisselende wijk bestaande uit eengezinswoningen, hoekwoningen, beneden- en bovenwoningen en vrijstaande woningen.

Stijlvolle erkers, een ruime garage of berging, een uitgebouwde woonkamer, een prachtige grote keuken of een mooie werkkamer aan huis? Het kan allemaal in Wouw! Bovendien geniet je hier elke dag van het uitzicht over het polderlandschap en een tuin op het zuiden of op het westen. Heerlijk dus! 

De omgeving van Woubrugge is prachtig, met weids uitzicht over de polders en volop sport- en waterrecreatiemogelijkheden op het Braassemermeer. Voor een dagje winkelen kun je terecht in Alphen aan den Rijn, dat op korte afstand ligt van Woubrugge. Ook Leiden, Den Haag en Amsterdam/Schiphol zijn makkelijk te bereiken.

Op dit moment zijn er geen woningen meer beschikbaar in Wouw!. Wel is het mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat. Vraag de makelaar om specifieke informatie.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens