Alphen a/d Rijn - Nieuwe ligplaatsen gereserveerd voor het Havenhuys

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van de nieuwe appartementen en penthouses van het project Havenhuys in Alphen aan den Rijn. Het zal voor de toekomstige bewoners mogelijk zijn om desgewenst te kunnen beschikken over een luxe overdekte ligplaats voor de boot voor de deur!

De Rijnhaven, de locatie van Baronie Haven, is recent getransformeerd van bedrijventerrein tot stads woon-winkelgebied met een mooie recreatiehaven. Hier komen straks 30 moderne en royale appartementen (89-120m²) en 4 luxe en chique penthouses (150m²). Allen met parkeerplaats of parkeerbox (penthouses) in eigen stallingsgarage. De zonnige terrassen en balkons variëren van 12m² tot wel 48m²!

Het Havenhuys bevindt zich straks in een unieke omgeving, direct grenzend aan Haven aan den Rijn met uitzicht op de boten en in de ambiance van prachtige haven. Een gezellig terras met horecavoorziening, boten die aanmeren en het gemak van winkelcentrum De Baronie om de hoek. Kopers van de appartementen en penthouses genieten daarbij desgewenst over een luxe overdekte ligplaats voor de boot voor de deur. In deze fantastische omgeving bevinden zich straks de 30 luxe appartementen en 4 penthouses van ‘Het Havenhuys’.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens