Beleef Westergouwe tijdens de Open Huizen Dag

Beleef Westergouwe zoals het niet eerder mogelijk was; met een mountainbike, kano of kite-vlieger. Tijdens de open huizen dag van 5 oktober kan je zelf de natuur en rust van Westergouwe ervaren.

WAT IS ER WANNEER TE DOEN?

Bekijk nieuwe projecten | pre-sale van het nieuwe project ’18 woningen aan het Polderhart’, informatie over zelfbouw-kavels en de projecten die in verkoop zijn in Westergouwe-II. Doorlopend.

Mountainbike tour | pak een mountainbike en ontdek de polder van Westergouwe. Doorlopend.

Kanotocht | voor de echte avonturier; neem een kano en peddel naar de GroenBlauwe Zone of over de Westergouweplas. Doorlopend, duur ca 30 minuten

Kitevliegeren |ervaar de kracht van de vlieger en laat je meeslepen! 2 ervaren instructeurs geven een clinic powerkite. Start om 11:15, 12:15, 13:15 en 14:15.

Prehistorie in Westergouwe | Wist u dat er 7.000 jaar geleden al mensen in Westergouwe woonden? De archeoloog vertelt bij de Archeologische Vijver op Eiland-I. Tussen 11:00 en 13:00.

Kadewoning & poffertjes | op de Texellaan is een Kadewoning te bekijken met lekkers! Tussen 12:00 – 14:00.

* deelname aan alle activiteiten is op eigen risico

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens