Bijna uitverkocht! Bouw van De Tolgaarder begint over een maand

We zijn verheugd om u een update te geven over ons nieuwbouwproject De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn. Met trots kunnen we aankondigen dat er 70% verkocht is en de bouw gaat al over een maand starten (mei van dit jaar)!

Op dit moment zijn er nog slechts 3 woningen beschikbaar: 2 prachtige hoekwoningen en een eindwoning. Ruime woningen, voorzien van warmtepomp, een diepe tuin en een mogelijkheid een vlonder te realiseren aan de waterkant, om zo een leuk terras te creëren.

Elk aspect van De Tolgaarder is gericht op het bieden van een energiezuinige- en milieuvriendelijke leefomgeving, zodat u niet alleen kunt genieten van een lage energierekening en comfort, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. Dus droomt u van wonen in de rust, nabij alle grote steden van de Randstad en Woerden en Bodegraven in het bijzonder, dan is De Tolgaarder de perfecte plek voor u.

Mis deze kans niet om één van deze woningen te bemachtigen. Neem contact op met ons om meer te weten te komen over de beschikbare woningen en om een vrijblijvend gesprek in te plannen, waarbij wij uitgebreid met u de woning en het project doornemen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij De Tolgaarder!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens