Binnenkort in verkoop: Zonnebeekweide, Woubrugge

De start verkoop van het nieuwbouwproject Zonnebeekweide laat niet lang meer op zich wachten.

Op korte termijn zal de verkoop van de woningen aan de A. de Graaflaan in Woubrugge van start gaan. Lees snel meer over dit kleinschalige nieuwbouwproject.

In Zonnebeekweide komen zowel bovenwoningen als woningen op de begane grond. De bovenwoningen bestaan uit meerdere lagen en bieden de toekomstige bewoners al het comfort wat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten! Namelijk een grote woonkamer, 3 slaapkamers en een heerlijk terras op het westen. De woningen op de begane grond hebben het complete woonprogramma op eenzelfde verdieping met aansluitend een heerlijke tuin en een fietsenberging. Voor de woningen komt straks een praktische parkeervoorziening en een speeltuintje waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Veelzijdige omgeving
In het gezellige Woubrugge kun je terecht voor alle dagelijkse voorzieningen. Je vindt er bijvoorbeeld een supermarkt, bakker, snackbar, bloemenwinkel, bibliotheek en een aantal horecagelegenheden. Ook is er een huisartsenpraktijk, apotheek en tandheelkundig centrum. Kinderen kunnen in Woubrugge naar de basisschool. Ook op sportief vlak is er genoeg te kiezen. Denk aan voetbal, tennis, basketbal, spinning, ballet en judo. En wat dacht je van de fiets- en wandelroutes in de groene omgeving? Je loopt vanuit je woning namelijk zo de polder in.

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Zonnebeekweide, zoals de start verkoop datum? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. Meer weten over dit project? De verkopend makelaar helpt je graag verder.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens