Binnenkort verwacht: Robijnhof te Leiden!

Robijnhof is gelegen in de woonwijk Hoge Mors in Leiden en ligt als een soort schiereiland in de bocht van de Oude Rijn, vlak bij het centrum van Leiden. 

Robijnhof is een ideale plek voor mensen die willen genieten van de stadse centrumvoorzieningen van Leiden maar ook graag in de luwte van de Leidse binnenstad willen wonen in een ruim opgezette groene en veilige wijk.

Een ideale plek voor gezinnen of meer persoonshuishoudens die op zoek zijn naar modern, energiezuinig en vooral veel wooncomfort.

Intiem hof van luxueuze tweekappers
De 15 gezinswoningen markeren de rand van Robijnhof en vormen samen een eigen intiem hofje. De gebruikte materialen, zichtlijnen, hoogtevariatie zorgen dat het hof enerzijds een eenheid is met naast gelegen nieuwbouw van Robijnhof. Anderzijds zorgen fraaie details in metselwerk voor een gezonde spanning met de omliggende nieuwbouw. De meeste woningen hebben aan de voorzijde een plantsoen. De achtertuinen grenzen aan het groene hof.

Nieuwsgierig geworden?
Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite! Zo wordt je volledig op de hoogte gehouden en geïnformeerd zodra de verkoop van start gaat.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens