Blijf op de hoogte! | Hof van Leyland, Woerden

In Hof van Leyland woon je rustig én vlakbij Woerden centrum. De inschrijving voor de eerste 9 huurwoningen is gesloten. Mogelijk komen er meer woningen beschikbaar. 

De luxe huurwoningen bevinden zich midden in de eerste fase van Hof van Leyland en liggen verspreid in en om de hofjes. Ze beschikken allemaal over een mooie woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, een ruime berging voor fietsen, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een riante tweede verdieping. Verder worden de woningen voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur en een complete badkamer met modern sanitair. 

Zowel de buitenruimte als de woningen in Hof van Leyland hebben een duurzaam ontwerp. Alle woningen zijn gasloos, worden voorzien van vloerverwarming en de PV-panelen op het dak wekken een deel van de energiebehoefte zelf op. En dat levert een uitstekende besparing op in de woonlasten. De buurt krijgt autovrije hofjes, veel openbaar groen en een duurzame oplossing voor de opvang en afvloeiing van regenwater.

Er komen op termijn nog meer huurwoningen in Hof van Leyland beschikbaar. Meld je aan als geïnteresseerde van dit project om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens